Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Jeli mi možeš reći gdje ima za nabaviti te sjeme za travnjake i koja je cijena otprilike ?!
Nemam pojma nažalost. Mislim da sam viđao po bauhausu i sličnim centrima, ali ne znam ni otprilike koliko to košta.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Napravio sam dvije tegle smeđariža/obična kombinacija omjer 2/1 u korist smeđe, namočio, malo prokuho sterilizirao inficirao i valjda bi to trebalo biti onda ok ...
Pozz
Radio sam prema gajdu koji je postavila Red i došao do dijela kad sam u plastičnu posudu stavio 1 cm kejsinga, pol vermikulit pol coco coir, pa raž pa opet kejsing i sve to poklopio i stavio na temperaturu 30C . To sam napravio prije 4 dana i jako malo mi je micelija izbilo . E sad meni to sve nekak smrdi po alkoholu ili tak neki sličan miris ,pa bi vas molio da mi kažete jel to normalno ili...
Radio sam prema gajdu koji je postavila Red i došao do dijela kad sam u plastičnu posudu stavio 1 cm kejsinga, pol vermikulit pol coco coir, pa raž pa opet kejsing i sve to poklopio i stavio na temperaturu 30C . To sam napravio prije 4 dana i jako malo mi je micelija izbilo . E sad meni to sve nekak smrdi po alkoholu ili tak neki sličan miris ,pa bi vas molio da mi kažete jel to normalno ili...
Ne valja. Temperatura ti je skoro 10 stupnjeva pre visoka i razvile su ti se bakterije, na žalost šanse su minimalne da ćeš išta uspjet spasit.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
A jbg , imas pravo temperaturu mi je malo zeznuto odrzavat , imam grijac ali mi on u ovo hladno vrijeme nije mogao drzat temperaturu pa sam stavio blizu radiatora i otisla temperatura na 35. Vise srece drugi put, ucim dok sam ziv! Hvala na brzom odgovoru!
Nakon što poberem Tampanensis prvi grow, dali da dunkam ili samo malo pošpricam posudu u kojoj su izrasle ?! Ako je špricanje u điru, može neko pojašnjenje koliko puta treba itd. da ne zabrljam, hvla unpr.
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Jel ima neki nacin da sacuvam tegle neko vreme 1-2meseca koje su totalno bele? 

Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Nisam siguran, al mislim da možeš držat u nekom hladnjaku
Također pitanje: Posuđujem lonac pa me zanima dali mogu supstrat (coco/verm) sterilizirati odmah nakon raži, pa ga steriliziranog čuvati (ako da, kako?), ili to moram napraviti neposredno prije nego što koloniziranu raž dodam u taj supstrat?
Hvala.

Također pitanje: Posuđujem lonac pa me zanima dali mogu supstrat (coco/verm) sterilizirati odmah nakon raži, pa ga steriliziranog čuvati (ako da, kako?), ili to moram napraviti neposredno prije nego što koloniziranu raž dodam u taj supstrat?
Hvala.

-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Moze, zasto da ne, ono je bitno da bude sterilno, a ako ga nakon expres lonca drzis u dobrim uslovimaa ostace sterilno.
Pa nista onda ubacujem visak tegli u zamrzivac na 2-3 meseca dok odradim par flusheva.
Pa nista onda ubacujem visak tegli u zamrzivac na 2-3 meseca dok odradim par flusheva.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?