Odlična tema, ugodno sam iznenađen!

Ljudi moji, ja sam baš spominjao na više mjesta kako mi je ogromna razlika u djelovanju bila između svježih i suhih gljiva. Svježe gljive kada sam jeo osjetio sam puno više taj neki MDMA-stični feeling, ona ljepota i euforija u samom tijelu, posebno na početk usamog tripa, i puno više sam energije imao nego kada sam suhe jeo. I da, mislim da treba više suhih gljiva da bi se postigao trip iste jačine kao na svježim. E sad, ne znam je li to zbilja tako.

Volio bih čuti ostatak ekipe.
Što se tiče gljivica sa limunom, meni je to nešto fantastično. Prvi put kada sam jeo gljive, smiksali smo isjeckane svježe gljive sa limunom, i otpuhalo me doslovno u neke druge dimenzije!

Brže i jače počne da djeluje. Čaj je isto odlična stvar kome ne štima okus, jer možete staviti kesicu nekog super mirišljavog i ukusnog čaja i tada se i ne kuži da ima ikakvih gljiva tu.
Što se tiče okusa, meni su svježe gljivice fantastičnog okusa i mogao bih ih jesti za ručak svaki dan da nisu magične.

Suhe su mi malo jakog okusa i mirisa ali ipak nije strašno.
A Hypno to što spominješ da ti više ne štimaju psihoaktivna sredstva, potpuno te kužim. Meni ganja više nikako ne štima a prije sam je pušio svaki dan tako da zapalim jednom u mjesec dana ako i toliko. Svi me pitaju šta mi je, teško ljudima objasniti da ne štima uvijek sve.