Lijek protiv gastritisa?
Lijek protiv gastritisa?
dali netko zna neki recept za liječenje gastritisa?
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction
Re: Lijek protiv gastritisa?
Nasla sam cijelu temu o Gastritisu u jednim Ljekovitim biljkama, magazin br.11. Posto ima jako puno toga, uslikala sam ti pa zoomni i procitaj, da ne tipkam sve to. mogu pogledat u puno drugih knjiga, ako te zanima jos recepata ili nesto
tu sam pitaj...
DivShare File - gastritis.zip

DivShare File - gastritis.zip
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Re: Lijek protiv gastritisa?
Imala sam najteži oblik gastritisa... kronični erozivni gastritis, po dijagnozi doktora i primarijusa koji je rekao da tako tezak oblik kod mlade osobe nije vidio. Pogodite zašto? Od stresa naravno i živciranja.
Uzimala sam mnoge lijekove, na kraju imala psihičke smetnje i bacila ih u smeće.
Počela sam korištenjem stolisnika- 2 x dnevno čaj, tinkturom matičnjaka i magnezijem u kombinaciji s b vitaminom.
Gastritis se povukao nakon 3 mjeseca, a sada već 3 godine nemam apsolutno nikakvih problema, jedem što poželim, ne pridržavam se nikakve dijete i ne idem doktoru.
Ono što mi je najviše pomoglo je stolisnik koji je toliko snažan da liječi sve abdominalne organe.
Uzimala sam mnoge lijekove, na kraju imala psihičke smetnje i bacila ih u smeće.
Počela sam korištenjem stolisnika- 2 x dnevno čaj, tinkturom matičnjaka i magnezijem u kombinaciji s b vitaminom.
Gastritis se povukao nakon 3 mjeseca, a sada već 3 godine nemam apsolutno nikakvih problema, jedem što poželim, ne pridržavam se nikakve dijete i ne idem doktoru.
Ono što mi je najviše pomoglo je stolisnik koji je toliko snažan da liječi sve abdominalne organe.
Everything you can imagine is possible. 
..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....

..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....