promjenila da se moze glasat za dvije opcije, ali opet, ne mozes naknadno kliknut na drugu

zao mi je... drugi ce moci

imas pravo, bolje je ovako.
Uh ulje i boje... sada su mi se sjecanja vratila, miris boje, stampanje, grafika itd itd...sve ono sto sam voljela i studirala. steta sto sam toliko odmakla od grafike koju sam zbilja obozavala. cinjenica jeste da se mogu igrati i sama sa time ali bez preše ne mogu to otisnuti. mogu, zicat se negdje da to otisnem, ali nisam toliko napaljena da to napravim pa samo razmisljam i maštam o bakropisu
sto se tice instrumenata, voljela bi da bar nesto sviram

ove godine sam dobila bubanj Pakhawaj ili Mridanga. neke naduvane price o tome kako bi ja voljela bubanj neki udarati i drugi dan ga dobila na dar

e sada... jos se nisam upustila u lupanje, stoji trenutno i gleda me i nikako da pocnem neke tutorijale gledat i mozda nesto nauciti i odsvirati. sramim se same sebe i neuspjeha. sto je smijesno, zar ne? ali okurazit cu se ja kad tad...
Zima ce biti duga i mracna pa mozda uspijem hladnocu ovime otjerati ako budem vjezbala
Papercraft!? wow... svakog dana nesto novo otkrijes. odlicno za koncentraciju i modeliranje, spretnost i vjestina...odlicno tain. voljela bi vidjet neke lude oblike
jel se moze reci da mi je hobby gledanje filmova i dokumnetaraca?

mislim da je to nesto sto zbilja aktivno radim. dakle jednom na dan jedan film, bilo koji iz riznice koju imam na kompu ili sto skinem.
ne znam sto je to samnom i filmovima, ali blejala sam u filmove od kada znam za sebe. sada sa internetom i mogucnosti da sve sto zelim i pogledam cini me malo nervoznom. gomilam toliko toga na kompu i nikako da vidim kraja toj gomili koja raste iz dana u dan.
kako god, to je moja zabava, aktivno gledanje filmove, ako se to racuna dragi moji
edit:
pecurko, trazila neke knjige i naletila na ovo, pretpostavljam da to imas
http://thepiratebay.org/torrent/5637926 ... Plants.zip