long_pipe_magician je napisao/la: ↑30.06.2024, 15:28
Oprosti ako se osjećaš prozvanim. Ali to je ono što ja vidim. Bio vidio doživio znam o čemu pričam. Čast izuzecima.
Nikakva negativa. Meni smiješno i simpatično kako se pod okriljem plesa i muzike ljudi izbijaju iz cipela. Izgledaju ko vojska zombija a večihna ih i miriše tako. Što sam nešto kricvo reko*? Možda se ti osjećaš negativno jer istina ponekad zna da zaboli?
Ma ne, ne osjećam se prozvanim, ali da sam jedan od "nadrogirane smrdljive rulje" jesam. Godinama i godinama idem na takve festove, partije i sl..volim plesati, pojesti štogod i spojiti se s glazbom..i ne vidim ništa loše u tome. Imao sam stvarno predivna iskustva na takvim eventima, te upoznao divne ljude. Naravno, kvaliteta ljudi koje možeš vidjeti podosta ovisi o žanru..zato i zaobilazim techno i klubove jer navlače negativnu rulju..no primjerice psy eventi..pogotovo festivali privlače jako zanimljive, inteligentne i dobroćudne osobe.
Čisto želim reći, činjenica da se najedem u šumi i plešem na neku glazbu ne bi trebala nikoga zabrinjavati ili izazivati neko gađenje.
Uvjek sam za upoznati rulju, evo svake godine stavim temu o festu na koji idem..čisto da upoznam nekog, dobra sam osoba, ne želim nikome zlo, otuširam se kad si počnem smrditi, no ponekad mi se ni ne da jer je voda pre hladna. Volim se zabiti i odljepiti na glazbu..ubijte me, al tako je. Kakogod, mislim da zgražanje nad tom ruljom nije opravdano, jer po svom primjeru mislim da to ne zasluzuju..barem ja ne. Volio bih da ti mogu promjeniti mišljenje, ali znaš i sam da oblikovanje mišljenja tako ne funkcionira. Daj ljudima šansu, ima nas kvalitetnih, dobroćudnih, željnih topljine, ljubavi i osmjeha. Nije sve tako crno, i to ti govori teško depresivna osoba.