Danas je Kineska nova godina.
Šta očekivati: https://www-nbcnews-com.cdn.ampproject. ... -rcna65578
Interesantna stvar, u selu odakle potiče moj deda, moja familija poznata je kao Zečevići. Nisam nikada uspeo od dede da izvučem poreklo tog nadimka, deluje da ni on ne zna, to nije porodično prezime. Većina povezuje ovu životinju sa kukavičlukom. Što je jako čudno, s obzirom da je bilo dosta ljudi iz tog kraja a moje krvi koji su se hrabro borili u ww2 i poginuli, brojni spomenici svedoče to. Druga stvar, zec uopšte nije kukavična životinja, ali je životinja plen, zato mora biti oprezna. Dosta sam analizirao psihu ove životinje i jako sam fasciniran. Jednom prilikom video sam je u sred noći, pobegla je od farova kola i nestala u šumi i travi. Tad sam još pomislio, jbt život, ova životinja se uz sve predatore koji vrebaju kreće u sred noći u ovoj divljini, gde sam siguran da 90% gradske dece ne bi smelo ni da prespava u vikendici, a u šatoru još manje. Ko je kukavica onda ?
Kad sam bio mlađi majka mi je kupila zeca. Nije preživeo ni nedelju dana. Razboleo se i umro. Tad sam osetio ogromnu tugu u srcu, čak sam otišao u crkvu i zapalio sveću za mog zeca. Trebalo mi je više godina da prežalim njegovu smrt iako smo se znali samo nedelju dana. Zakleo sam se tad da neću nikad jesti zečetinu, već 13 godina poštujem taj zavet. Nisam nikad ni probao, niti ću.
Većina ljudi vole tigrove, lavove i agresivne životinje predatore tog tipa. Zec je moj spirit animal i ponosim se tim. Zec će mi doneti slobodu, radost, bogatstvo i prosperitet. Da li vi imate spirit animal ?