Jos me zanima dali odmah trebam ici sa prozracivanjem,imam rupe na boxu ali i on je u boxu od stiropora pa ne znam dali te rupe uopce vrijede(stavio sam vatu naravno)?
Ako uspijem bice i slike ali za sada mi ne ide

Kaze slika je prevelika,e pa ja je znam smanjiti sa makazama,nozem i tako toDeda je napisao/la: ↑03.12.2021, 14:05 Prvi grow a posrecilo mi se,100% uspjesnost,zanima me koliko dugo mogu stajati tegle u frizideru posto ce proci jaaako dugo dok dodju sve na red?
Jos me zanima dali odmah trebam ici sa prozracivanjem,imam rupe na boxu ali i on je u boxu od stiropora pa ne znam dali te rupe uopce vrijede(stavio sam vatu naravno)?
Ako uspijem bice i slike ali za sada mi ne ide![]()
https://imagecompressor.com/Deda je napisao/la: ↑05.12.2021, 14:04Kaze slika je prevelika,e pa ja je znam smanjiti sa makazama,nozem i tako toDeda je napisao/la: ↑03.12.2021, 14:05 Prvi grow a posrecilo mi se,100% uspjesnost,zanima me koliko dugo mogu stajati tegle u frizideru posto ce proci jaaako dugo dok dodju sve na red?
Ako uspijem bice i slike ali za sada mi ne ide![]()
![]()