Marijuana
Marijuana
Po meni za ganju i nema neke velike nauke ,pa...recimo posto je to toliko ponavljano neznam dali je vredno da ja pisem svoje misljeje ....A nov je sajt..mogu da ostavim svoje iskustvo:,,,,pa kao neki *blagoslov* trazim...da ne smaram...
Zadnja izmjena: Mudrac, dana/u 01.03.2012, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Marijuana
naravno... mozes pisati o cemu god zelis, ponavljali ili ne, nije bitno, novi forum, novi ljudi...
mislila sam i sama okaci nesto slicno uskoro
samo pisi mudracu
sto bi pisao, outdoor ili indoor?
mislila sam i sama okaci nesto slicno uskoro

samo pisi mudracu

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Re: ~Konoplja-Marijuana~
Ma,ja sam je hteo opisati i ponesto o uzgajanju ,ali nemogu dostici taj nivo obuhvatnosti kao Red,priznajem

zenka u ranoj fazi

<---ovo je neka fotka sa "neta... 
[Nista text valjao nije]

zenka u ranoj fazi

[Nista text valjao nije]

Zadnja izmjena: Mudrac, dana/u 01.03.2012, 13:52, ukupno mijenjano 9 puta.
- kontaminacija
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 9 puta
spremio sam i ja svojih 15 već za ovu godinu. nadam se da će biti štogod od toga pošto mi je prvi put da mi je uopće palo napamet da ju sadim...
a tržište je takvo da je uopće teško nabavljiva (u sranju od mog grada) a i ono što se nabavi košta previše a kvaliteta nulta... i tako to se skupimo, onda nakrpamo 100kn ili 300kn ili više.. i tako goooodinama i goooodinama..
sad imam mali suprise za frendove. nikome ništa nisam rekao i čekam kasnu jesen-- taman negdje oko mog rođendana hehehehe
a tržište je takvo da je uopće teško nabavljiva (u sranju od mog grada) a i ono što se nabavi košta previše a kvaliteta nulta... i tako to se skupimo, onda nakrpamo 100kn ili 300kn ili više.. i tako goooodinama i goooodinama..
sad imam mali suprise za frendove. nikome ništa nisam rekao i čekam kasnu jesen-- taman negdje oko mog rođendana hehehehe
- mr. gljiva
- Ima zahvala: 37 puta
- pohvaljen: 97 puta
največe prokletstvo sam doživio prošle godine ljudi moji...za ne povjerovat. prvo mi rija upadne i pokupi
24 stabljike ali tek nakon toga dolazi pravo razočaranje...od 19 stabljika 17 muških. da popizdiš...što je još nevjerovatnije i nije mi se prije dešavalo je to da su neke bacile zvončiće u 6-om a neke već krajem 8-og mjeseca...svaki puta kad bi obilazio imao sam šta čupat i na kraju rezultat bajan jebote, 2 ženkice.
ok, nije ni to loše na koncu konca ali 2 od 19...stari moj...još hrvanje sa sudom kao nagrada a optužnica
da ti pamet stane...3 do 5 godina se dobije za to. ali ima načina da se i neide...pa kad posadiš biljku,
stari moj, kao da si čovjeka ubio maltene.
24 stabljike ali tek nakon toga dolazi pravo razočaranje...od 19 stabljika 17 muških. da popizdiš...što je još nevjerovatnije i nije mi se prije dešavalo je to da su neke bacile zvončiće u 6-om a neke već krajem 8-og mjeseca...svaki puta kad bi obilazio imao sam šta čupat i na kraju rezultat bajan jebote, 2 ženkice.
ok, nije ni to loše na koncu konca ali 2 od 19...stari moj...još hrvanje sa sudom kao nagrada a optužnica
da ti pamet stane...3 do 5 godina se dobije za to. ali ima načina da se i neide...pa kad posadiš biljku,
stari moj, kao da si čovjeka ubio maltene.
Hvala mudracu na ovako opseznom uputu u uzgoj,cuvanje,susenje i nevolje vezane za temu... 

Tnx
Ne mogu da poverujem sta mi se desava sa mojim gospodjama,jedna je hermafrodit...
jos pomislim na pochetku godine kao sta je to i nisam nikad video,za sve godine uzgoja kad ono....(djavo nespava)iznenadzenje vecheri....

Ne mogu da poverujem sta mi se desava sa mojim gospodjama,jedna je hermafrodit...
jos pomislim na pochetku godine kao sta je to i nisam nikad video,za sve godine uzgoja kad ono....(djavo nespava)iznenadzenje vecheri....

ne tuguj!
iz mog iskustva ti mogu reci da hermići znaju i mogu imati izvrstan "rad" poseban i bolji od neke obicne travuljage... i ne vjeruj pricama da je to lose... jer nikako nije
vjerujem da ce taj hermić biti poseban, samo ga odradi do kraja
jedna od boljih trava koje sam pusila je bila neka travuljaga iz boxa koja je bila hermić i moram vam priznat da je to tako tripozoidna trava bila da je to milina
ja sretna...
iz mog iskustva ti mogu reci da hermići znaju i mogu imati izvrstan "rad" poseban i bolji od neke obicne travuljage... i ne vjeruj pricama da je to lose... jer nikako nije

vjerujem da ce taj hermić biti poseban, samo ga odradi do kraja

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Mudrac je napisao/la:Tnx![]()
samo čupaj muške dijelove prije nego se otvore i ispuste pelud, tako ćeš smanjiti broj sjemenki.
ne mora ispasti loša vutra samo zato što je hermić

tišina je najbolji jezik