Ovak da ne duljim i dramim,novi sam u ovom svemu i pomalo zbunjen previše informacija,videa,slika svega..Pa rekoh tko pita ne skita he he ...

Pa vas lijepo molim za pomoc znam da to mozda negdije i pise ,,izvinjavam se nisam onda vidio...! Ovako stoje stvari uskoro tj.ovaj tjedan šaljem pismo za spore to samsve skuzio,,trazim Mexikanke za sad ako mi se neke druge ne svide he he...
Zanima me dragi moji kad mi stignu spore ako bude sreće u kakvu ih vodu moram namočiti da se one "oslobode,, dal mora bit destilirana voda,obicna iz slavine,izvorska,dal mora bit sterilna zdjelica u kojoj to radim???? MOLIO bi to da mi se objesni hvala unaprijed...
Drugi problem tj:pitanje Dali za Mexikanke odgovara smjesa kejsinga 50%-50% ona prica sa Vermikulitom i Cokosom (coco soil) te po potrebi malo vapna za vlagu....Dali bi to njima odgovaralo ako ne molim da mi se napise koja smjesa cega bi...??
To je to za sada eto ispricavam se ako se objasnjenje vec nalazi negdje...Perfekcionist sam i ziheras na moju zalost

Hvala unaprijed na bilo kakvim informacijama i odgovorima......