Nizak tlak i ulje konoplje
Nizak tlak i ulje konoplje
Ulje konoplje snižava tlak. Ali što kad oduvijek imaš nizak tlak i uzimaš ulje? Ima li kakva pomoć, kakva caka da mi uzimanje ulja bude što ugodnije, bez vrtoglavica, šumova u ušima itd...? 

Everything you can imagine is possible. 
..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....

..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....

Re: Nizak tlak i ulje konoplje
Popij kafu i u miru popuši. Možda bi bolje bio vaporizer. I ne prejaki hibridi.
_______________________________________________________________________________________________________
Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami
Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami
Re: Nizak tlak i ulje konoplje
ona uzima u medicinske svrhe...tako da sumnjam kako je vaporizer od pomoći.
ja sam par puta probo medicinsku porciju i satralo me.inače nemam nizak tlak, a mislio sam da ću umrijet od težine koja se srušila na mene.
dobro je jest da se tlak digne i da olakša efekte, ali je teško gutat hranu jer ti je grlo suho i stisnuto, tako da sam prvo smazo kefir, a onda slanine.
nisam ekspert, ni u poziciji da dajem savjete.al mislim da se moraš postepeno dozirat dok ne razviješ toleranciju da možeš podnest punu porciju.dobra klopa pomaže i duboko disanje.a ima i kemijskih droga za nizak tlak koje prepisuju doktori.
ja sam par puta probo medicinsku porciju i satralo me.inače nemam nizak tlak, a mislio sam da ću umrijet od težine koja se srušila na mene.
dobro je jest da se tlak digne i da olakša efekte, ali je teško gutat hranu jer ti je grlo suho i stisnuto, tako da sam prvo smazo kefir, a onda slanine.
nisam ekspert, ni u poziciji da dajem savjete.al mislim da se moraš postepeno dozirat dok ne razviješ toleranciju da možeš podnest punu porciju.dobra klopa pomaže i duboko disanje.a ima i kemijskih droga za nizak tlak koje prepisuju doktori.
recite ne yogi, kao drogi!