isla sam u srednju umjetnicku i fakultet likovne, i zbilja sam bila i jos uvijek jesam okuzena sa umjetonoscu i kreativom, bilo kakvom. Tokom svih ovih godina susrela sam se sa zbilja masu umjetnika ali neke bi voljela izdvojiti... meni drage

Prvi umjetnik u kojeg sam se zaljubila u srednjoj skoli
ಊ Gustav Klimt (Beč,14. srpnja 1862. - Beč, 6. veljače 1918.), austrijski slikar ಊ

nakon njega upoznala sam
ಊ Maurits Cornelis Escher (17 June 1898 – 27 March 1972) ಊ

ಊ Egon Schiele (12. lipnja 1890. - Beč, 31. listopada 1918.) austrijski, crtač i slikar ಊ

ಊ Ramiro Rodriguez ಊ

ಊ Chet Zar (born November 12, 1967 in San Pedro, California) ಊ

ಊ Toshio Saekiಊ (佐伯俊男) is a Japanese artist and mangaka born in 1945 famous for his paintings and drawing focusing on erotica, violence, and perversion.

ಊ Alex Grey ಊ (born November 29, 1953) is an American artist specializing in spiritual and psychedelic art
ಊ Fred Weidmann ಊ(Swiss, 1938)

ಊ Fred Einaudi ಊ

ಊ Zdzisław Beksiński ಊ (4 February, 1929 – 21 February, 2005) was a renowned Polish painter

ಊ Jacek Yerka ಊ (born 1952) is a Polish surreal artist and painter from Toruń. His real name is Jacek Kowalski.

ಊ Marc Johns ಊ

Pffff toliko za sada

tko voli psihodelije i uvrnute slike nek produzi ovdje: The beinArt International Surreal Art Collective http://beinart.org/index.php