slazem se za hranu, tj. vutra u hrani....
radio sam podosta recepata ali kolaci(slatko) mi je najbolje, ustvari citao sam da kad kuhas sa vutrom secer ti sluzi da se sto prije upije thc u organizam, kao i alkohol...., e sa vodkom imam jedan strava recept za hashis:
stavite grijat vodku u nekom loncicu ali ne direktno na vatru nego u posudu sa vodom (kao kad dezinficiramo staklenke za spore), hashis dobro usitnite i kad je vodka topla, ne vrela - znaci ne treba prokuhat - dodate hashis unutra, dvije zlice secera i jedan limun se ocjedi, zatim kad malo padne temperatura stavite to u frizer da se skroz ohladi, nece se zaledit, e to je to, i mogu vam reci da je ludnica, ja sam zadnji put popio dvije case 0,3 - mala vodka - i bio sam tako dobro da je to cudo, onako dobar feeling ali iznutra, kao da ti dobar osjecaj dolazi iz utrobe....
radio sam jos i punjena jajca, isto se skuhaju na tvrdo i zumanjak izvadite i unutra stavite smjesu(na maslacu malo poprzite vutricu, dodate usitnjene zumanjke,malo senfa, majoneze, kiseli krastavci na sitno)i ljepo sve dekorirate i u slast....
a sta se tice bonga - ja ga isto volim, bas sad pikiram jedan za kupit ali je skup - 400 kn
moram malo vidjeti kod piplera koliko je takav....
samo kad se jednom naviknes na taj bong

- pljuga vise ne radi