Marijuana

Svaka biljka, svoja priča. Upoznajte magične biljke i način na koji ih možete uzgojiti.
Odgovori
bokte
rank2
Ima zahvala: 4 puta
 pohvaljen: 7 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la bokte »

da jebote ove tupe caruju tržištem, zato sam presto duvat prije negdje dvije godine. ono zapalim kad sam kod nekoga i mota se, ali nisam jednostavno više mogo davat pare za nešto što me baca u bed. ovi zakoni novi kad su nastupili pala kvaliteta jebiga. a sjećam se prije sam jedno vrijeme svaki dan dimio isključivo ovu iz treće kategorije. koji su to tripovi bili... neki su, usudio bih se reći, bili jači i intenzivniji nego na psilocibama. i bilo je 10x jeftinije od ove tupe današnje :))

eeee da. nostalgija.
Opširnom djelu (mnogo opširnijem, na pretpostavljiv užas nakladnika!, negoli se, tijekom rada na ovom skupnom projektu, moglo i zamisliti) ne priliči dugačak predgovor.
sometimes
rank13
Ima zahvala: 232 puta
 pohvaljen: 85 puta

Post Postao/la sometimes »

ma evo, ja se cudim i dalje =))

eee red, ja ih dijelim samo na dvije vrste: dobre i bolje :D , ne,ne, jesu mi sve dobre ali ih isto dijelim na pozitivu i na tupilo, trece mi nema, ustvari nisam se jos tako osjecao od vutre ali sam jednom skoro pao u nesvjest......., bio sam u vojsci i smotao za cijelu ekipu - kad niko nece jer se ide na gađanje i ja ljepo sam na brzinu sve to popusio, krenuo prema zgradi kad crnilo, hladan znoj, onako, samo sam sjeo na pod i morao sam cekat neko vrijeme da se ustanem.... =)) ....bilo je jutro :D

a joint a day keeps the doctor away
....it didn't make any sense.....
Psychonaut
rank11
Ima zahvala: 85 puta
 pohvaljen: 178 puta

Post Postao/la Psychonaut »

jel vi imate neku svoju klasifikaciju? ja ih dijelim na 3 kategorije:
- pozitiva, rad i aktivnost + čist mozak jasne misli
- tupost, teško čelo, spor govor i pobrkani kontekst, totalno NEproduktivno i zatupljujuće
- haluđa, efekt kao da te gljive puštaju nakon tripa, misli gotovo vividne
Ja sam velikoj vecini slucajeva nailazio na ovu drugu. Par puta mi se desilo da nije bilo tako, al to je stvarno rijetkost, tako vise ne duvam. Jednostavno, nista pozitivno za mene.
Pozivam te da budes moj ucitelj
Beyond Le Fov
Moderator
Ima zahvala: 425 puta
 pohvaljen: 1455 puta

Post Postao/la Beyond Le Fov »

interesantno mi je kako neki ljudi baš nisu za travu, ja sam više tip kao sometimes heh, meni je to... šta ja znam, ono šta je popu biblija? mislim, travu doživljavam i imam respect prema njoj kao neki rastafarijanac. Ima puno kvaliteta trave, da, ima onih šta su samo tupilo i glava boli, ali bome ima i onih od kojih se leti, sama srž radosti življenja, neznam kako da opišem, ja se najčešće osjećam oplemenjen dok sam high, sve je za nijansu bolje, sa slojem misterioznosti i slojem neobičnog, ne sjedne mi dobro samo u 1%, s tim da jointove ne pušim i slabo podnosim, al ajde par dimova nije strašno, al se od jointa nemogu napušit, vjerojatno jer mi organizam neda da uvlačim taj dim kako treba (duhan mi smeta poprilično). Moja sprava je bong i to je najbolja sprava koju je čovjek izmislio heh, ali i u hrani savršeno legne, iako je tad vožnja malo drugačija i dublja.

ima mnogo vrsta trava iliti smjesa kanabionida u njoj, thc-a i cbd-a prvensveno, ali zato i svaka vrsta trave ima svoju prigodu kad se konzumira, recimo za prije spavanja baš treba ona koja inaće stvara tubilo iliti stond, dok preko dana ide energična s dosta thc-a. U medicinskoj upotrebi isto svaka sorta (i rad) ima svoje mjesto.

Ovo šta se na ulici nabavi je najčešće svetogrđe.

Kupiš sjeme od provjerenih firma, točno ciljanu sortu i za par mjeseci uživaš ono za šta mnogi ni neznaju da postoji od stanja uma.
pecurko
rank14
Ima zahvala: 228 puta
 pohvaljen: 291 put

Post Postao/la pecurko »

Ja travu delim samo na dobru i lošu. I to se bazira uglavnom na mirisu i ukusu. Ne postoji miris koji više volim da osetim u nozdrvama od mirisa masnog zelenila...
Nego klinci prodaju svašta, prskaju glupostima i to sa ulice pušim ali samo na preporuku...
Valjda će se ove godine meni osmehnuti sopstveni cvetovi, pa ću moći ovako ko Beyond da zakeram oću li pušiti na bong il motati :ymhug:
Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
sometimes
rank13
Ima zahvala: 232 puta
 pohvaljen: 85 puta

Post Postao/la sometimes »

slazem se za hranu, tj. vutra u hrani....

radio sam podosta recepata ali kolaci(slatko) mi je najbolje, ustvari citao sam da kad kuhas sa vutrom secer ti sluzi da se sto prije upije thc u organizam, kao i alkohol...., e sa vodkom imam jedan strava recept za hashis:

stavite grijat vodku u nekom loncicu ali ne direktno na vatru nego u posudu sa vodom (kao kad dezinficiramo staklenke za spore), hashis dobro usitnite i kad je vodka topla, ne vrela - znaci ne treba prokuhat - dodate hashis unutra, dvije zlice secera i jedan limun se ocjedi, zatim kad malo padne temperatura stavite to u frizer da se skroz ohladi, nece se zaledit, e to je to, i mogu vam reci da je ludnica, ja sam zadnji put popio dvije case 0,3 - mala vodka - i bio sam tako dobro da je to cudo, onako dobar feeling ali iznutra, kao da ti dobar osjecaj dolazi iz utrobe....

radio sam jos i punjena jajca, isto se skuhaju na tvrdo i zumanjak izvadite i unutra stavite smjesu(na maslacu malo poprzite vutricu, dodate usitnjene zumanjke,malo senfa, majoneze, kiseli krastavci na sitno)i ljepo sve dekorirate i u slast....

a sta se tice bonga - ja ga isto volim, bas sad pikiram jedan za kupit ali je skup - 400 kn
moram malo vidjeti kod piplera koliko je takav....

samo kad se jednom naviknes na taj bong :D - pljuga vise ne radi :(

:thumbsup:
....it didn't make any sense.....
Sophia
rank8
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 106 puta

Post Postao/la Sophia »

me samo da pljuga više neradi, nego još ako s enavikneš na čisto pa ti bude loše od duhana, barem meni je tako, tako da rijetko kad više duvan kad se nađem u krugu jer šteta dima, nit ću uvuć kak treba zbog duvana, nit će mi išta bit,, tako da radije preskaćem i neka drugima bude bolje, jer ovako šteta svega baca se,, ali zato moj mali bong uvijek je tu ili keks :D ,, makar sad sam na pauzi, no svejedno svako malo otvorim teglu samo da mirišim jer taj miris mi je jedan od naajmilijih, ali eto nakon dugo vremena odlućila malo stat,pročistit se, a onda opet jednom kad me pozove(a zove me barem 3 puta na dan hehe) otkrivat nove svijetove s njom:) predivnom biljčicom,,
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
Mary Jane.
rank9
Ima zahvala: 19 puta
 pohvaljen: 39 puta

Post Postao/la Mary Jane. »

Neznam, vi koji pušite na bong i kažete da pljuga ne radi, s tim se nikako nebi složio, ja pušim dosta dugo i jako često, svaki dan više puta i svaka ali svaka pljuga me dirne, pogotovo u zadnje vrijeme kad uzmem skanka a ne neku ganđu domačicu punu sjemenki...stvarno ima fine trave i nikako ne možeš reć da se nakon takve pljuge nebi ubio, ja opet ne volim bong, nije mi to to, pljuga je pljuga.
Ovo za duhan, gadno je kad se navikneš na čistu i onda naletiš na pljugu pomješanu s duhanom, ali opet je to sjebano jer čistu pljugu možeš pušit jedino ako zapališ tu i tamo, to ne možeš radit svaki dan, jedino ako si mega ultra grower ili mega ultra tajkun pa imaš svaki dan 400kn za peticu skanka...Bogu hvala pa odkako sam se preselio u Zagreb ima pljuge kavalitetne na izvoz, sve zavisi kakvu štelu imaš...sve u svemu, pljuga ili bong ili pajp tako svejedno bitno je da se naduvaš a druga stvar bitno da je kvalitetna trava i onda ces sigurno biti zadovoljan.
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
Sophia
rank8
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 106 puta

Post Postao/la Sophia »

pa dragi i ja dok sam do nedavno duvala duvali smoi svaki dan, više puta na dan bong čisto, i zanimljivo je to što je drugačiji rad psiho-fizički, i količina za nebolim u riječ ali ču je sad iskoristiti za lakše obijašnjenje ubijenost , mnogo je potrebna manja količina, ono nam a10ka traje 1mj, a nije da se kvalitetno neubijemo i to više puta na dan , inaće ja sam godinam amotala sa duhanom, i baš se osijeti razlika sa i bez duhana, inajfascinantije mi je bilo kolika je manja količina potrebna za po meni osobno mnogo kvalitetniji rad- bistriji , pošto dok duvam kreativna sam i radim nakit, i sa kristalima baš je drugačije, tako da netreba bit ni mega tajkun , ni mega grover, eto isprobaj bong sa čistom vuvom, pa reci svoje mišljenje,, mnogi moji kolege vele đoint je đoint i točka, no također mnogi su se i iznenadili kad su vidili kako se kvalitetno mogu upušit bez duhana i kolika im je zapravo mala količina potrebna, ja tu biljku konzumiramisključivo sa poštovanjem i uvijek dim dam Shivi posvetim mu, za mene je taj ritual duvanja svet i najdraže mi je raditi sa kristalima , meditirati,istraživati nove svijetove,, no opet ljudi smo različiti smo,, svatko je u svom nekom filmu :) a ovo je moj
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
Zeleni Palac
rank4
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 27 puta

Post Postao/la Zeleni Palac »

Ja sam prosle godine prvi put uspjesno uzgojio vlastitu domacicu. Bilo je par pokusaja u srednjoj, al jedna biljka pod halogenom lampom... ne moze bit dobro ni da hoces lol
Ova prva prava je bila nekak slaba, al se zato pusilo u vecim kolicinama. Istina bog, u pocetku smo dzanerski susili na radijatoru, pa nije ispalo bog zna kaj, ali kasnije kad se posteno osusila... Milina. Sjeme je bilo iz panja vutre koja je vise vukla na stonersku. Totalno bi te zatupila i usporila, al domacica je bila neusporedivo bolja. Isto bi te malo usporila, smirila. Bas za chillanje savrsena, a kad pusti nakon cuku, cuku i pol, kao da nisi ni pusio. Nije imala nikakve nuspojave kasnije, i to mi je bilo presavrseno.
So let them say we can't do better. They are the rules that we can break.
Odgovori