Tko od vas "themajka" lovera ima djecu?

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
faceOff
rank10
Ima zahvala: 202 puta
 pohvaljen: 290 puta

Re: Tko od vas "themajka" lovera ima djecu?

Post Postao/la faceOff »

Nedavno sam bio u situaciji sa čovjekim od 80 i nešto. Bit će da je koja godina više. Drži se dobro. Ne znam
Iznikao u kraju bez vode, krš, sirotinja, elementi... Probijanje kroz život, odlazak i bijeg od motike, izlazak iz bijede, uspjeh u pogledu love, firma...
Uglavnom, poveli smo razgovor i ja sam držao poziciju kao Ninti, slično... Kao i njegov sin
Posrao nas da nemamo pojma o čemu govorimo, da ne znamo što je glad, težak rad... Kako je danas bolje, lakše...
Uz lagano moderiranje s moje strane se ražestio još jače i počeo tvrditi da ja ne bi preživio, da bi njegova djeca i unuci mogli sjest i plakat na njegovom mjestu. Da smo pičkice, slabići i kukavice. Uz to i glupi.
Sin mu se smiješio i dizao mu nerve. Da ga zamišlja(starog) kakva bi on pičkica bio na njegovom mjestu(na mjestu sina). Da bi možda nosio haljine i lakirao nokte...
Uglavnom, stari se ne bi želio mijenjat za pozicije i nosit haljine. Rađe bi se tukao kroz život. I sa sinom ako ga uspije dohvatit

Svodi se na to da bi se svi mi jebali, a da ne uđe

Stari radi vrhunsko vino

That stone Buddha deserves all the birdshit it gets
I wave my skinny arms like a tall flower in the wind
Ninti
Moderator
Ima zahvala: 508 puta
 pohvaljen: 404 puta

Post Postao/la Ninti »

Aee da znam takve, imam jednog u familiji, uči nas sve abecedu iako imamo godinaa :D
Kažeš ti - "Pljuje nas da smo pičkice, slabići i uz to glupi.." a ne pita se zašto smo takvi.

Ne kažem da se treba vratiti u srednji vijek, već treba izbalansirati srednji vijek sa ovime danas što jest dijametralno suprotno govno od života.

Jučer smo se borili za koru kruha, danas vodimo psihološke ratove.

Na svakome je da odluči sam hoće li donositi djecu na svijet. Lakše je ako nisi previše svjestan problematike.
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
storm.raver
rank11
Ima zahvala: 97 puta
 pohvaljen: 333 puta

Post Postao/la storm.raver »

Idi bre, al je zajeban. Pa jel se iskrcao u Normandiji jbt da tako sere po svemu. Neverovatno koliko stari ljudi imaju inflated ego. Deda mi je sličan tip, ima skoro 100 godina, odrastao jedući govna iz štale i krompir. Posle završio školu postao poprilično bogat napisao čak i knjigu o tim sranjiima i jeste ono stvarno ne može se poreći da je uspeo, ali sve je to brate relativno. Jesu bili pre ljudi čvršći u tom pogledu ali danas stvarno je prejebena konkurencija u svemu, ispiranje mozga, trebaš biti baš zajeban igrač snaći se u kapitalizmu, izboriti sa influenserima, decom milionerima tik tokerima, sačuvati porodicu i sebe u sveopštem zagađenju u svakom pogledu. Svako vreme nosi svoje probleme, menjao bih se i sa tom matorom drtinom a i sa mojim dedom narcisom, jer sam više u stilu da preživljavam u prirodi nego da me jebu u mozak ljudi. Rat sa ljudima i samim sobom je nemilosrdan i verovatno i gori nego rat sa elementima. Vole oni preuveličavati svoje zasluge ne shvatajući da je sudbina htela da se rode baš tad i žive kako su živeli. Čak mi je i ćale koji nikad služio vojsku nije kenjao kako je u "svoje vreme" ubijao zmajeve. Svi su oni kao bili mnogo zajebani a danas smo svi pederi i pičke. Mislim ima tu dosta istine ali neka se jebu svejedno. Šta bi sa onim klincem sto je patosirao pola škole prošle godine u Beogradu jer su ga deca maltretirala, kojom magijom to objasniti nekoj matoroj drtini od sto godina ?!

Poenta - mahom svi smo preživeli neki vid zla, ne treba biti ego manijak pa prodavati muda za bubrege
:mushroom: learning things :mushroom:
faceOff
rank10
Ima zahvala: 202 puta
 pohvaljen: 290 puta

Post Postao/la faceOff »

Jebiga, moram malo stati u obranu starog :)
Zapili smo se i namjerno ga ražestili. Inače je eksplozivan, a pod cugom je to nešto ekstra. Ekstra doživljaj :D
Ali da, uspjeli smo u tome jer znamo gdje je tanak, a to je ono o čemu govorite.
Zajebani/sjebani su svi koji ne mogu događaje staviti u kontekst. Ego, ništa drugo. Za kontekste treba imati moć promatranja, otvorene oči bez filtera. Pa povrh toga zdrav razum. Šta ja znam, možda je to mudrost

That stone Buddha deserves all the birdshit it gets
I wave my skinny arms like a tall flower in the wind
Molder
rank3
Ima zahvala: 49 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Molder »

Hoću da kažem da je danas svet razvijeniji nego ikada, sve je mnogo dostupnije za učenje, nalaženje, postoji tehnologija koja nikad pre nije postojala i koja olakšava život, možeš da budeš sposobniji, stariji nego ikad... Problem je što toliko toga ima, da je teško probrati dobro od lošeg. Većina ljudi, pogotovo u detinjstvu pogrešno koristi svoje vreme, ne učeći ništa korisno. Naravno krivi su za to i roditelji. Svako vreme ima svoje probleme, ali danas se makar ne umire od gladi, ratova i bolesti u tolikoj meri. Svi imaju šta da pojedu i priliku da nešto nauče i osposobe se. Ako su nesposobni imaju pomoći, posebne škole i brige. Ranije se uništavalo i istrebljivala svaka životinja. Danas se mnogim životinjama povećava broj. I dalje se uništava svet na razne načine ali u nekim delovima ide na bolje. Uvek su postojale neke agende, planovi moćnika, samo je sada lakše to doznati. Pogrešne vrednosti vladaju danas pa su ljudi tužni. Sigurno bi nam bilo lakše danas da preživimo na selu uz današnju tehnologiju, internet nego ranije. Ako razmišljaš u smislu da čekaš ne znam šta da napraviš, ostvariš da bi imao decu, možda ih kad to ostvariš nećeš ni imati, ako nemaš sa kime tad. Ako voliš decu treba da ih imaš, ako misliš da možeš na njih da preneseš nešto dobro, kako bi oni jednog dana mogli da utiču da ovaj svet bude bolje mesto. Napraviti jednu pozitivnu individuu za ovaj svet. Naravno nikad ne znamo hoće li biti rata, kataklizme, ledenog doba, globalnog zagrevanja, bolesti i kako ćemo se snaći. Ljudi su se kroz istoriju snalazili. A danas se skoro svi plašimo, strepimo, proglašavamo nesposobnim, i ne preduzimamo ništa za neki lični napredak. Smatram da mnogi danas i nisu za decu i bolje da ih nemaju, i tako mi je žao mnogo dece nekih ljudi...
VenloNL
rank2
Ima zahvala: 89 puta
 pohvaljen: 19 puta

Post Postao/la VenloNL »

Kad ostariš,dobro je imati dobro odgojeno dijete. Još bolje 2. Troje ili više,da ne pričam
Vutra Samotnjak
AFX
Moderator
Ima zahvala: 589 puta
 pohvaljen: 482 puta

Post Postao/la AFX »

Gledam starog, bolestan je i star..ja kada budem njegovih godina (ako doživim) vjerovatno ću biti sam.
Iako je sebičan razlog za imati klince, mislim da tko god odabere ne imati ih..kao što sam ja..griješi.
Sam sam se zajebao, nisam se snašao i pogriješio sam.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Odgovori