Da nije ovaj "skank" sprican snekim sranjima ili sintetika? Jer evo prvi put se osjecam tako sjebano da se brinem sto to pusim i kako utjece na moj organizam, ko da se skidam sa ko zna cega a ne cvijeca majke prirode

Ma ostavio se skroz, sezona kolokvija i rokova, mozak mora radit na max haha.Firmus je napisao/la: ↑09.06.2021, 03:12 Moja je preporuka da jos smanjis pusenje i prijedes na ulje ili nekakav ekstrakt u obliku pilula ili hrane. Udara bar 5-6x jače a ulje je pogotovo ljekovito ako je od kvalitetne robe. Uzimam tch i cbd mix u omjeru 1:1 i to je prilicno opustajuce ako se ne pretjera, a kad mi se tripa uzmem isto neki kvalitetni ekstrakt sorte koja ima vise thc-a
Ili ako volis dimit nije ni vape los, samo treba bit od kvalitenih dijelova i da nije previsoka temp. Imas i one bez punjenja koji se zagrijavaju malim plamenikom.
Vise sam nekako anksiozan kad pusim a i osjetim stetnost toga, pogotovo ako postim, jedem sirovo, i zdravo zivim.
Gdje uzgajaš? Vani?Vass43 je napisao/la: ↑25.08.2023, 10:54 Ako se neko razume u uzgoj, treba mi strucna pomoc. Biljke su mi usporile sa rastom i nikako da krenu da cvetaju, po donjim listovima (blize zemlji) krenule da izlaze tackice, prvo zute pa braon, pa sve vise i vise, pa sad i na visim listovima, ne samo uz dno. Trazio po internetu, kaze ili kalcijum ili kontra-potassium, ili gljivicna infekcija. Da'l je Ph previsok pa je problem za abzorbciju potasiuma, ili Ph pre nizak pa je problem za abzorbciju kalcijuma... A nemam merilo za Ph vrednost zemlje. Planirao sam veceras staviti sirce u vodu za zalivanje pa videt oce to pomoci ista...
Slika?Vass43 je napisao/la: ↑25.08.2023, 10:54 Ako se neko razume u uzgoj, treba mi strucna pomoc. Biljke su mi usporile sa rastom i nikako da krenu da cvetaju, po donjim listovima (blize zemlji) krenule da izlaze tackice, prvo zute pa braon, pa sve vise i vise, pa sad i na visim listovima, ne samo uz dno. Trazio po internetu, kaze ili kalcijum ili kontra-potassium, ili gljivicna infekcija. Da'l je Ph previsok pa je problem za abzorbciju potasiuma, ili Ph pre nizak pa je problem za abzorbciju kalcijuma... A nemam merilo za Ph vrednost zemlje. Planirao sam veceras staviti sirce u vodu za zalivanje pa videt oce to pomoci ista...