Yea, imaju tako moćnih scena.
A metci promašuju previše. Iako priča svejedno ljepo balansira te pozitivne i negativne stvari tako da mi prijeđem preko tih "neralnih" stvari.
ček tako malo vas voli South Park? baš neočekivano to je serija s najbizarnijin i na predobar način najglupljin humoron ikad.. nekad znaju bit grezi ali bar 70% epizoda ima i prejak plot, dobre baze, a i likovi su genijalno karakterizirani... ako imate predrasude prema SP-u virujte mi nemojte, daleko najjača serija ikad
aa.. i ja mislin
meni su ostale serije prema SPu totalno zanemarive.. u toj mjeri da bi thread "vaše najdraže serije" preimenova u "vaše najdraže epizode south parka"
caprica
united states of tara <3
nurse jacke<3 <3
it crowd
its always sunny in Philadelphia <3 <3 <3 (b)
Abfab (b)
Fringe
Rizzolie and Isles <3
The mentalist <3
V
Bobs burgers
American dad (b)
Family guy
Dexter
Human target
Dr. Who
XxxHolic
Naruto
Death note
neznam vrtim te , vjerovatno ima još 50 tko će nabrajat
Počeo sam u srednjoj čitati tu glomaznu priču koju je Martin složio ali nisam daleko dogurao.. odustao zbog nekog razloga... ali znam dosta ljudi koji su pročitali sve nastavke i jednostavno se odvalili stilom pisanja i realnošću kojom pristupa, prezamršenim zapletima radnje, brutalnom pričom i svakakvim scenama, te fascinantnim likovima kojih ima napretek. Trailer izgleda fino, a i nadam se da će bit solidna ekranizacija
pogledala sam prvi nastavak cim ga skinula, i zbilja je fenomenalno snimano, scenografija, kostimi i glumci su odlicni, scene isto tako divne, prica obecava
❧“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"☙