slazem se sa pecurkom ako mislimo na isto, oko ovoga da bi trebala da se otvori jedna tema oko prezivljavanja u prirodi, ishrani u prirodi, jer sam resio da kada se otopi sneg i dodje lepo vreme odem na nekoliko dana iskljucivo u prirodu sam sa satorom i provedem to vreme bez osnovnih namirnica koje kupujemo u prodavnicama, i pokusam da se snadjem u prirodi.( Ako nadjem dovoljno informacija o bilju na nasim prostorima)pecurko je napisao/la:Neko je pomenuo i ishranu u prirodi i prezivljavanje. Posvetiti mozda vise paznje i preneti licna iskustva vezana za pripodu
primer da tema bude recimo '' Kako preziveti u prirodi na nasim prostorima, lekovite, hranljive i otrovne biljke kako ih prepozanti i koristiti''
Mislim da bi bilo veliko interesovanje za takvu temu.

Inace TheMajka je jedan od najboljih foruma koje posecujem, i da ostane ovako nemam nikakvu primedbu, i totalno se slazem sa Hypo-om oko njegovog posta da ne zelim da se ovaj forum pretvori u narkomansko leglo, gde ce ljudi traziti informacije samo kako se drogirati i vaditi EXtrakt iz nekih biljaka.
Zivela TheMajka