Trajanje spora
Trajanje spora
Ovako, mislim ovih dana odradit jednu turu fungusa, problem je samo što imam spore stare ravno dvije godine. Ima li nade za njih ili ću morati naručivati nove?
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta
Re: Trajanje spora
Da, ima nade! Sigurno je postotak germinacije znatno smanjen, ali stavi malo više spora u špricu i sve bi trebalo bit dobro! Najveće šanse ćeš imat ako ih prvo staviš na agar.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- wizard.hannah
- Ima zahvala: 35 puta
- pohvaljen: 16 puta
AKO SI IH DOBRO ČUVAL...NEMAŠ BEDA! DO 5GODINA TRAJU ALI I DUŽE
You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind; a journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the signpost up ahead — your next stop, the Twilight Zone.
Ah gaddemit, svejedno mi je sad, prevrnuo sam čitavu kuću nemogu pronaći print tako da sam naručio novi. Nije bed ali baš smo planirali palit krijes i jesti gljive za ekvinocij a ovako ništa od toga, nestignem ih uzgojiti do 21.3. 

samo zapamti prvo pravilo trippanja: vatra je stvarnapalit krijes i jesti gljive

Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
heheh da... i mene taj scenarij pali. bas nedavno cimerica rekla ajmo napraviti krijes i vani napraviti feštu u vrtu... ali bez gljiva 

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
ja sam pred 3 godine negdje na kampiranju "prekoračivao" vatru nekoliko puta na LSA i skurio hlace, na srecu samo hlace jel
al ajd, potok je bio par koraka dalje 
ah da i mahao rukama kroz vatru nekih 10-ak minuta, to je bio jeben osjecaj
s tim da su mi sve dlake na podlakticama izgorile 

ah da i mahao rukama kroz vatru nekih 10-ak minuta, to je bio jeben osjecaj

Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.
~Aldous Huxley
~Aldous Huxley