svi se u nekom trenu zapitamo: Gdje cu ja biti za 20 god, a kada tih 20 godina prode, jel smo postigli to sto smo sanjali?

Sad bas citam ovo i Red me podsjeti na nestoRed je napisao/la:zna se desiti da u samoci svoga kreveta, naduvana gledam film i pitam se iznova, jao sto radis, cemu se nadas, sto je ovo???!!!
znam padati u depresije kada mi se nadvije sjena nad glavom, znam plakati kada osjecam da je sve tako besmisleno, znam biti ljuta i nervozna na cijeli svijet, znam danima ne komunicirati sa ljudima, znam biti uzasno tuzna i bespomocna.
No, ponekad svijet i nije tako los. ponekad sitnice razvuku osmijeh, ponekad necija divna rijec usreci srce, ponekad neka knjiga ili film zaintrigiraju maštu, ponkead neka sjemenka proklija a neka baci sjeme, ponekad se macka okoti i dobije divne macice koji trce okolo, ponekad sestra kaze divnu rijec, ponekad odem na neki koncert, ponekad netko divan flertuje samnom, ponekad neki trip pojasni i pojaca stvari i tada zivot ima smisla kada ti godi dusi.
onda se pitam sto sada? odluka je potpuno na tebi. jel uciniti ovo postojanje i ovaj zivot necim zanimljivim, uzbudljivim i ugodnim ili biti cinik i ogorcen i reci da nista nema smisla.
ako ikada tako budem razmisljala, najvjerojatnije cu se upucat.
a ono sto je bitno i mozda najbitnije jest ljubav. svatko tko kaze da je ljubav iluzija ili nesto nebitno i sporedno, stogod... nije ju iskusio i nema prava da to tvrdi. jer da jeste, ne bi takve rijeci nikada izgovorio. cinjenica.
sreca i ljubav je divna kada se dijele sa drugima, kad to nedostaje, nedostaje svega![]()
smisao zivota i postojanja: ucini sebi ovaj zivot divnim jer je jedini sto ga imas. ali onda imaj muda gledat na svijet kroz ruzicaste naocale. lako je biti mrgud i skeptik i negativan, to je lakooooo, ajd budi hrabar i vidi ljepotu i smisao u svakom kutu oka. to je vec posao