stvarno al stvarno se ne sjećam situacije da mi je bilo ono: "jebote tko će sad motat tu neku cigaru,," i onda se okrene prema frendu i kaže: "ee, daj cigaru, neda mi se ovo sranje motat"

a ovi pušači cigara su me milijun puta pitali "a kako ti se da motat".. jebiga nerazmišljam o tome tako, nego o tome da je to ritual kako se dolazi do cigaretice i gušta tak da

iskreno, najviše sam mrzio kad me netko žica da mu ja smotam- to sam uvijek odbijao i to mi je bilo pravilo. nemotam nikome i amen.
no dobro, znala se dogodit iznimkica ili sl.
jedne prilike sam sjedio na želj. kolodvoru i brdo ekipe me je pitalo jel imaš cigaru, jel imaš cigaru. a ja svima odgovarao, jebiga imam duvana

kažem, meni se duhan zamjerio jel mi se zgadio. zgadile su mi se i cigare. evo sad sam tu nakon 40 sati ne spavanja (bez ikakvih stumulansa osim dvije kave),,, osjećam se cijeli začepljen od tog odvratnog proizvoda---- zgadio mi se duvan jel mi je počeo prešati pluća tak da ono,,....
fakat sam odustao od njega a kasnije s nakon dosta mjeseci vratio cigarama.
tako da mislim da duhan ne može biti "prijelaz" za odvikavanje od cigara. tog nema
eehh da, da ne zaboravim. uvijek se našlo onih koji bi komentirali "aaa šta ti to motaš" "jel to droga" "jel to samo duhan"... i brdo ostalih štimung fori.. misle da su smješni hmmm