A ubedjen sam da ima toga svuda samo treba naći i znati, a voljan sam da učim i radim
❧ Amanita Muscaria (Muhara) Info ☙
Re: ❧ Amanita Muscaria (Muhara) Info ☙
Pa radije na bih ni isao nego da idem sa tim ekipama sto uništavaju stanista... Ma ja bih zadovoljan bio kad bih naso samo jednu u svojoj okolini, 30 kad bih naso za dva sata ne bi postojao srecniji covek od mene 
A ubedjen sam da ima toga svuda samo treba naći i znati, a voljan sam da učim i radim
- huana.meri
- Ima zahvala: 254 puta
- pohvaljen: 286 puta
uči se na greškama ili od osobe od iskustva...
ovo je malo škakljivo pa greška može biti skupa, jer u woodlovers ima smrtnica...
serbika nije baš tako svuda kako misliš, na njenom staništu je dominantna, ali ne di i ja i ti živimo...
ovo je malo škakljivo pa greška može biti skupa, jer u woodlovers ima smrtnica...
serbika nije baš tako svuda kako misliš, na njenom staništu je dominantna, ali ne di i ja i ti živimo...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš 

Hahahahha pa ne bih ja bas gurao u sebe sve sto nadjem, pa za sta imam vas ovde 
-
Jel zna netko kako se suši muhara, jel se mora cijela kao feferoni ili se može narezat pa komade sušit, kako ide proces, koliko dugo treba itd. ?
- huana.meri
- Ima zahvala: 254 puta
- pohvaljen: 286 puta
ima antidepresivno, delirantno, extazno...zavisi, ima i moguce opasno ako neradis kako treba, nije muhara kajsija da se ubere i dere bas...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš