Video igrice koje ste igrali ili igrate

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
Odgovori
Molder
rank3
Ima zahvala: 49 puta
 pohvaljen: 15 puta

Video igrice koje ste igrali ili igrate

Post Postao/la Molder »

- Ja sam na neki način ljubitelj video igara, pogotovo starijih koje sam igrao kao mlađi, valjda iz neke nostalgije, bezbrižnosti, kada sam imao vremena da ih igram i mogao sam da se ububim u njih a nisam razmišljao van njih, kao da sam upadao u svet igre. No danas ih uopšte više ne igram, valjda jer ne mogu da se opustim dovoljno, nađem vremena za to, jer nekako u ovim godinama uvek vidim to kao neki gubitak slobodnog vremena kog danas nemam mnogo, pa bih uvek pre radio trista nekih drugih korisnijih stvari. Čak sam pre godinu dana nabavio Sony 3 koji mi je ranije bila želja da imam, ali ga opet nikad ne palim. Takođe instalirao bih neke emulatore na PC pa da ako bih imao vremena upalim neku, nešto da odigram.

- Moje pitanje za vas, igrate li vi nešto i koje ste to igre igrali voleli i najviše se udubili u njih?

Ja ću navesti neke svoje:
- Aladin
- Earthworm Jim
- Sonic
- Tekken 3
- Crash Bandicoot
- Tomb Rider 1,2,3
- Jazz Jackrabbit 2
- Prisoner of War
- Battle for the middle earth 1 i 2
- Age of Empires 2 i 3
- Return to castle Wolfenstein
- Half life 1
- GTA Vice City, San Andreas
- Bomberman
- Worms Armagedon
AFX
Moderator
Ima zahvala: 589 puta
 pohvaljen: 482 puta

Re: Video igrice koje ste igrali ili igrate

Post Postao/la AFX »

Monkey Island i The Dig..
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Ninti
Moderator
Ima zahvala: 508 puta
 pohvaljen: 404 puta

Re: Video igrice koje ste igrali ili igrate

Post Postao/la Ninti »

Moja priča je skoro identična kao tvoja Molder. Nekad davno se igralo, sada ni ne pomišljam..

Syberia, Silent Hill, Wolfenstein, Downhill domination..
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
Odgovori