TRK U ŠUMU 11-14.07.2024

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
Odgovori
AFX
Moderator
Ima zahvala: 589 puta
 pohvaljen: 482 puta

TRK U ŠUMU 11-14.07.2024

Post Postao/la AFX »

TRK U ŠUMU - NEBULOSA
Platak 11-14.07.2024

Sazivamo još jednu komisiju astralnih Nebulotičara! 🧙🧚🧙‍♀️🧚‍♂️
Uprkos osnovnoj socijalnoj premisi koja se protivi našem ukupnom iskustvu podložnom konceptima magije, posljedice za stvarnost zanjekane su žudnjom za traženjem odgovora i otkrićem misterije...
Vrlo upitne i slabo uvjerljive teorije navode kako se interstelarna nebula 𝐺𝑦𝑝𝑠𝑜𝑝ℎ𝑖𝑙𝑖𝑎 𝑒𝑙𝑒𝑔𝑎𝑛𝑠 pod utjecajem vlastite gravitacije dovela do točke koherencije s difuznim katastarskim česticama precizne geolokacije te prouzročila festival Trk u Šumu!
Brojni polimati proučavajući spise pisane simboličnim jezikom i upotrebom banalnih caka numerologije dokučili su da:
𝐓𝐫𝐤 𝐮 Š𝐮𝐦𝐮 - 𝐍𝐞𝐛𝐮𝐥𝐨𝐬𝐚 započinje 11. 07. te završava 14. 07. 2024.
Vođeni nebulozom i pozivajući se na poroke - poharati ćemo ponovo svaki atom zdravog razuma, donijet vrijeme mira i prosperiteta!
Iz kontraintuitivnog aspekta pikirali smo 𝐏𝐫𝐞𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦 koja će neminovno kanalizirati mistične poruke Univerzuma i bizarne insinuacije na plesnom podiju!
𝐒𝐚𝐬𝐨 𝐌𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦 zvučna gerila raskrinkati će tamnu tvar i urušiti kozmološke konstante s ciljem transcedencije entropije u utopiju!
Kroz 4 dana akumuliranja, artikulirati ćemo razne glazbene žanrove, performanse i radionice te naposljetku nasumično popadat u romantičan oblak reminiscencije s nejasnim predodžbama prodavanja magle i rokenrola!
🌲🌲🌲🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️
#outoftheboxintoyourlife #trkusumu

Stay tuned for more nebulosa coming soon! 🔥🔥🔥
ɐsoluqǝu

We are inciting yet another commission of astral Nebuloticians! 🧙🧚🧙‍♀️🧚‍♂️
Despite the basic social premise that opposes our collective experiences susceptible to concepts of magic, the consequences of reality are denied by the desire to seek answers and unravel the mysteries…
Exceptionally questionable and weakly convincing theories state that the interstellar nebula 𝐺𝑦𝑝𝑠𝑜𝑝ℎ𝑖𝑙𝑖𝑎 𝑒𝑙𝑒𝑔𝑎𝑛𝑠 — under the influence of its own gravity — has been brought to the point of coherence with diffused cadastral particles (which hold a precise geolocation) and spawned the Trk u Šumu festival!
By studying the enigmatic writings enclosed by symbolic languages and dwelling into the banal numbers of numerology, numerous polymaths realized that:
𝐓𝐫𝐤 𝐮 𝐒̌𝐮𝐦𝐮 - 𝐍𝐞𝐛𝐮𝐥𝐨𝐬𝐚 starts on 11.07. and ends on 14.07.2024.
Guided by the nebula 𝑒𝑙𝑒𝑔𝑎𝑛𝑠 and our inclinations to vices, we will ravage again — fighting every atom of common sense — and bring a time of peace and prosperity!
From a counterintuitive aspect, we picked 𝐏𝐫𝐞𝐯a𝐫𝐚 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦, which will inevitably channel the mystical messages of the Universe and bizarre insinuations to the dance floor!
𝐒a𝐬𝐨 𝐌𝐧𝐧𝐠𝐞 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦 sound guerilla shall unmask dark matter and collapse cosmological constants with the aim of transcending entropy into utopia!
Through 4 days of accumulation, we will articulate a variety of musical genres, performances and workshops and, finally, randomly fall into a romantic cloud of reminiscence with vague notions of fog selling and rock and roll!
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
krepet
rank3
Ima zahvala: 23 puta
 pohvaljen: 27 puta

Re: TRK U ŠUMU 11-14.07.2024

Post Postao/la krepet »

Kako si me bacio u prošlost kad sam bio na prvom okupljanju tamo 2014. ili 15. eh... lep pašnjak, ima divljih konja tamo
Super ekipa, Marino je kul lik. Ja se upravo vratio sa Šolte pa ne stignem na Platak, u pon idem za Martinsku... ali opet ko zna mozda me prehiti pa odem na jedan dan.
Odgovori