A što sa Agar bolje uspijevaju svakakve ili? Ne mogu još čitat upute, ako ih i nađem.

Zna nekad zapeti u posti, ja sam cekao 3 mjeseca, posalji im mail i rijesit ce se.
Ja sam narucivao sa reddita on stranica koje imaju stvarno proverene vendore,veliki je problem poslati spriceve iz evrope za balkan a kamoli iz US-a ili Kanade.Ja sam konkretno iz UK-a uzeo jedan spore syringe,i njima je zakon da moraju da oznace tako nesto na pakovanju i da je to za mikroskopske svrhe,ali nasa carina i centralna posta to tretira kao sredstva za proizvodnju psihoaktivnih supstanci pa ili bace paket,ili ti salju da im dostavis dokaze neke itd.
Ma našao sam ducan u EU, tako da nebi islo kroz carinu, ali na kraju svejedno sam naručio print, jedini razlog zašto nisam htio sa fse jer sam prosli put dobio barem tako mislim "losu" genetiku, pa sam htio probati nešto drugo.CrispyLick je napisao/la: ↑05.11.2021, 00:47Ja sam narucivao sa reddita on stranica koje imaju stvarno proverene vendore,veliki je problem poslati spriceve iz evrope za balkan a kamoli iz US-a ili Kanade.Ja sam konkretno iz UK-a uzeo jedan spore syringe,i njima je zakon da moraju da oznace tako nesto na pakovanju i da je to za mikroskopske svrhe,ali nasa carina i centralna posta to tretira kao sredstva za proizvodnju psihoaktivnih supstanci pa ili bace paket,ili ti salju da im dostavis dokaze neke itd.
Moj licni savet,nikad spriceve,veliki je rizik dal ce ti stici ili ne,spore printovi su mnogo bolja opcija,a ti lagano posle mozes spric da napravis,imas mnogo tutorijala kako. Nadam se da sam ti pomogao,pozz
Драгаjagodica.bobica je napisao/la: ↑06.12.2021, 14:01 samo da javim da su stigli printovi sa FSE Espana. Platila sam preko bank transfera (Skrill, mislim da moze i Paypall). Bilo je veoma jesnostavno. Print mi je stigao za 10ak dana. Uzela sam onu najskuplju verziju za 3 printa i pracenu posiljku, sto dodje 12€, al sam im uplatila 15, "cisto protiv malera". Golden teacher, Mexican i B+.
Sad idem u nabavku za sve sto mi treba za pravljenje sprica i inokulaciju, pa, Boze zdravlja, zapocinjem dnevnik.