nego evo ak ima ko iskustva svačije mišljenje je dobrodošlo jer sam prezbunjena
imala sam jako puno astralnih al većinom na nižem astralu, a do negdje prije sam krenila u viši astral, znači prvo, skužim da mogu u astralnu jel kak to vec ide, izađem iz tijela i samo se odbacim u zrak i nađem se u svemiru, gledam trećim okom i vidim apsolutno sve, vidim da nema kraja, tipa ovo http://i.ytimg.com/vi/_rCsVrHBk2E/maxresdefault.jpg al ono zamislite da ste tamo jel

a druga: ova je krenila normalno kao i uvijek, osjetim da sam izvan tijela i samo skočim u zrak, ogromnom brzinom se samo penjem, ne vidim ništa, samo idem nevjerojanom brzinom, i dođem negdje, prostor je kao stara napuštena bolnica ili škola, ne znam, znam da se u astralnoj može upoznati s duhovnim vodičem i izrazim želju da ga upoznam, ali ga nisam vidjela, u par navrata vidim klauna, ali nisam mislila da je to on.. ne znam, mičem se kroz taj prostor, lebdim, i vidim da ima puno ljudi u tom prostoru, svi su muškarci od 20-30 god otprilike, i svi trče zamnom zovu me da dođem, i došla sam do njih, oni su bili svih rasa, jedan crnac je govorio u njihovo ime tipa: da ja ne pripadam tamo gdje jesam, skužila sam da ne znam gdje sam i da nije u redu da sam došla ne najavljena tamo gdje ne pripadam, i krenem se ispričavat, a on je skroz smiren i govori mi gle mi tebe poštujemo ali nisi dobrodošla ovdje, zatim se ubacuje drugi muškarac, bijelac, na prvu je izgledao ljuto i govori mi kako sam mu trebala prenijet poruku od nekog ? ali nisam? u to vrijeme mi jedan azijat uzima ruku i divi joj se, opipava, gleda kao da to nikad prije nije vidio, zatim se samo vratim u tijelo. ne znam šta da mislim uopće