Eto malo i od mene.
Jako je zanimljiv tarot, kad se stvarno uđe u dubinu svega.
Sretan Božić ekipa, svima koji slave.
Interesantan post. Ili mozda ispovest sprzenog psy trensera ? (No offence)mucak je napisao/la: ↑18.02.2021, 17:23 Vec u ranom punoletstvu covek se susrece sa egsistencionalnim strahom. Zavrsava srednju skolu u pocinje da kapira da ce morati da se izbori za svoje materialno postojanje. Iz tog straha spreman je da proda dusu ili drugim recima sebe ono dete koje se rodilo, i tu se oblikuje karakter koji je zasnovan na strahu i sluzi samo da prezivi materialno. Dusevna vatra biva potisnuta i zanemarena a vatra ko vatra ako je ne lozis ugasi se vec do 30 godine i ostaje samo ugljenisana materija.Tako sistem preuzima ostatke bozije tvorevine i lozi ih u svoju masinu kao ugalj u pec. Covek primecuje vec u 20im da nesto nestima i pokusava da nadje izlaz i da ponovo pokrene plamen duha da nadje neku alternativu, izlaz is sistema. No kandze sistema su daleko vece i mocnije nego sto covek u svojim 20im moze da poima. No da ukljucimo malo i matematike, recimo da 80% ljudi ni ne pokusa da pronadje alternativu vec mirno prihvataju sistem traku koja ih dalje vodi, ostaje nam onih 20% koji se bore da iskoce sa trake.Sistem je mnogo stariji od 20 godina i naravno da je predvideo kriticnu grupu ljudi i zna tacno kako da se obracuna snjima i pretvori ih u dragoceni ugalj.Alternativna spiritualnost/duhovnost 21. veka jeste deo sistema/fabrike koja sluzi da ovih 20% koji i dalje tinjaju pretvori u ugalj. Najbrzi nacin da se spali covek od 20-30 jeste droga,i elektronska muzika koja je nista drugo nego oruzije i to veoma mocno, a pogotovo kad se ljudi skupe u gomilu ko suvo granje poliveno benzinom zapale u transu. Kao sto je hipi kultura love/light 70ih propala u 3 godine i sprzila milione mladih sirom sveta isto se ponovilo na malo drugaciji nacin i u psytrance svetu.Uz pomoc napredka tehnologije i hemije stvorene su izuzetno mocne alatke u tom delu sistema. U te alatke spada alternativna filozofija spiritualnosti koja se putem interneta rasirila do svih 20%.Ujedinjeni idejom misleci da su iskoracili i uzdigli sebe na nivo visoke svesti pod uticajem raznoraznih supstanci i veoma mocnim oruzijem "muzikom" vrlo brzo bivaju samleveni mocnim alatkama i tako je sistem ugasio jos oko 10% od ovih preostalih 20%. Ovih preostalih 10% videvsi sta se desilo sa ostatkom ekipe okrecu se religiji manastirima/ashramima ili tome slicno i iz straha opet predaju svoj zivot u ruke drugih svoj duh duhovnom vodji itd koji opet radi na kraju krajeva za taj isti sistem hiljadama godina i tacno zna metodu obmane i kako da prestavi zrtvama laznog boga.
Ja ove godine punim 33 godine. I dalje se borim za svoje dete u sebi, za onog koji se jesam rodio i odrzavam vatru na svoje decacke nacine svakog dana.
Takodje sam udaren teskim udarcima mocnih alatki sistema no nebi reko da sam u knockoutu vec da sam naucio kako da drzim gard visoko i cvrsto i da vidim odakle udarci dolaze kako bih se unapred izmakao.
Vecina vas je mojih godina i proziveli ste slicno, verovatno se mnogi od vas nece sloziti samnom, no sad vec dolaze i nove generacije koje mozda izvuku nesto iz nasih gresaka.
I na kraju da spomenem onih nevidljivih 0.00001% koji nikad nisu usli u fabriku sistema, oni su samo ostali u prirodi zato ih i nevidimo.