Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
- songoftheday
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 41 put
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Ima tu istine AFX. Istrazivao sam na netu sad mi je jasnije kako funkcionise
"Dođe vreme kad prestaneš da postavljaš pitanja jer te više ne zanimaju odgovori"
Na ovoj temi, samo par stranica unazad sam ja objasnio kako to ide. Mozda ne do detalja ali ce ti pomoci.songoftheday je napisao/la:Ima tu istine AFX. Istrazivao sam na netu sad mi je jasnije kako funkcionise
- songoftheday
- Ima zahvala: 10 puta
- pohvaljen: 41 put
perke je napisao/la:Na ovoj temi, samo par stranica unazad sam ja objasnio kako to ide. Mozda ne do detalja ali ce ti pomoci.songoftheday je napisao/la:Ima tu istine AFX. Istrazivao sam na netu sad mi je jasnije kako funkcionise
Hvala perke
"Dođe vreme kad prestaneš da postavljaš pitanja jer te više ne zanimaju odgovori"
Meni danas stiglo , nisam hteo da pisem nista pre toga iako sam malo bio skeptican , platio bitcoinom , covek poslao pre oko 20 dana , racunam da je bio strajk u posti kod nas u srb ,nedelju dana , mislim da bi stiglo i ranije ali dobro bitno da jeste
Meni juče stiglo, prošlo sedam dana od kad su poslali.
Think in terms of energy, frequency and vibration
E, sad polako na posaoAniruddha je napisao/la:Meni juče stiglo, prošlo sedam dana od kad su poslali.
Poručeno 06.01
Poslali 10.01
Stiglo 21.01
Plaćeno preko treće partije neko čudo Skrill.
Skrill iziskuje učešće tj. depozit kako bi mogao da radiš bilo koji transfer novca. Ne znam koji je minimum za depozit, ali znam da je proces transakcije novca oko 3 dana (mada zna nekad i duže da traje kako sami navode)
Poslali 10.01
Stiglo 21.01
Plaćeno preko treće partije neko čudo Skrill.
Skrill iziskuje učešće tj. depozit kako bi mogao da radiš bilo koji transfer novca. Ne znam koji je minimum za depozit, ali znam da je proces transakcije novca oko 3 dana (mada zna nekad i duže da traje kako sami navode)
Tako jeperke je napisao/la:E, sad polako na posaoAniruddha je napisao/la:Meni juče stiglo, prošlo sedam dana od kad su poslali.
Think in terms of energy, frequency and vibration
- Stvorosaurcuga
- pohvaljen: 2 puta
Jeli fsre.com stranica pala ili se meni neće učitati?
Warrior in the machinery..!
Ne rade već neko vrijeme, al zato radi FS Espana http://www.freespore.com/Stvorosaurcuga je napisao/la:Jeli fsre.com stranica pala ili se meni neće učitati?
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"