U potpunosti si upravu ali ovo mi je prvi put. Tako da 100% zavisim od njih.AFX je napisao/la:Zato si idući put napravi printeve i nemoj biti ovisan o njima.
Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Meni su rekli da je 5-6 nedelja normalan rok I da su poslali 23.8.
Think in terms of energy, frequency and vibration

Je l' ti stiglo?perke je napisao/la:U potpunosti si upravu ali ovo mi je prvi put. Tako da 100% zavisim od njih.AFX je napisao/la:Zato si idući put napravi printeve i nemoj biti ovisan o njima.

Nije, buraz. Ni ne ocekujem vise, niti sada imam vremena za celu tu pricu. Izasao sam iz pete nedelje, ko zna sta se desilo.Aniruddha je napisao/la:Je l' ti stiglo?perke je napisao/la:U potpunosti si upravu ali ovo mi je prvi put. Tako da 100% zavisim od njih.AFX je napisao/la:Zato si idući put napravi printeve i nemoj biti ovisan o njima.
Nije ni meni. Ne znam da li je pametno da ponovo naručujem, sad kad vidim da je to nestajanje printova česta pojava, a nemaju neki refund policy.. Pritom, temperatura je pala i troškovi za uzgoj bi bili veći..Nije, buraz. Ni ne ocekujem vise, niti sada imam vremena za celu tu pricu. Izasao sam iz pete nedelje, ko zna sta se desilo.
A baš su mi potrebne.

IDENTICNA recenica mojoj zeni juce kroz razgovor. Uz dodatak da cu verovatno morati sad da cekam mart/april. Kaze ona, "nista, stvar je ozbiljna, pravac u shumu"Aniruddha je napisao/la:Nije ni meni. Ne znam da li je pametno da ponovo naručujem, sad kad vidim da je to nestajanje printova česta pojava, a nemaju neki refund policy.. Pritom, temperatura je pala i troškovi za uzgoj bi bili veći..Nije, buraz. Ni ne ocekujem vise, niti sada imam vremena za celu tu pricu. Izasao sam iz pete nedelje, ko zna sta se desilo.
A baš su mi potrebne.

@perke i @Aniruddha
Jesu li vam printovi stigli na kraju? Vidim prošlo još mjesec dana...
Jesu li vam printovi stigli na kraju? Vidim prošlo još mjesec dana...
Ne znam koliko sam znanja zaboravio.
U jebote... a ja im poslao 20€.
Ne znam koliko sam znanja zaboravio.