Privatne poruke i novi korisnici
Re: Privatne poruke i novi korisnici
Slažem se sa Tem@, ja bih isto trebao pomoć ali na ovaj način komunikacija nije baš lagana.
I ja se slažem s vama, sjećam se da mi je jako puno ljudi slalo PMove za pomoć oko uzgoja, i jestivih i ovih drugih gljiva, za različite informacije, sasvim legalno i nevino, samo nisu htjeli postati javno i više im je odgovarao direktan dijalog. Ali uvijek ona manjina koja zlouporablja tu otvorenost i opuštenost pokvari sve onoj većini koja privatnim porukama ne ugrožava cijeli forum kao oni nego samo žele odgovore na svoja pitanja.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta
mozete to ogranicenje vidjeti i kao oblik donacije/podrske forumu. 20 postova nije puno za dobiti pristup privatnoj pomoci oko svega sto vas zanima, a forum mozete obogatiti s kvalitetnim i zanimljivim 20 postova/tema koji ce pokrenuti vecu aktivnost clanova i time vecu primjecenost na trazilicama.
Pozdrav. Evo ja sam nov clan i prvi task mi je..Ucestvuj 20 puta u razgovoru
Veoma zanimljiv forum i srecan sam sto sam ga pronasao...Dugo sanjam i osecam nesto o biljkama i prirodi i neka licna iskustva koja imam, pa sam resio da se malo ozbiljnije, aktivnije pokrenem.
Zahvalan na segrtovanju ^_^

Veoma zanimljiv forum i srecan sam sto sam ga pronasao...Dugo sanjam i osecam nesto o biljkama i prirodi i neka licna iskustva koja imam, pa sam resio da se malo ozbiljnije, aktivnije pokrenem.
Zahvalan na segrtovanju ^_^
- animusicart
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 1 put
20 puta???? Hm, do tad više niko neće htjet ni razgovarat na privatno!!!!!!!!!!!!!!
? A zbog čega taj baš broj?

? A zbog čega taj baš broj?
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1455 puta