Wholecelium.com
-
Wholecelium.com
Pozdrav svima!
Nedavno sam narucio sa gore navedene stranice i onako uzbuđen nisam dovoljno prostudirao sve o njoj, pa me zanima dali postoji itko ovdje tko ima iskustva sa njima bilo dobra ili losa?
Isprike ako sam fulao forum.
Nedavno sam narucio sa gore navedene stranice i onako uzbuđen nisam dovoljno prostudirao sve o njoj, pa me zanima dali postoji itko ovdje tko ima iskustva sa njima bilo dobra ili losa?
Isprike ako sam fulao forum.
Re: Wholecelium.com
Isto to i mene zanima, naručio, ali jako sumnjivo
Koja su tvoja iskustva?

Koja su tvoja iskustva?

Zatvori oči da bolje vidiš. 

Kako mislis riještiti carinu ako otvore paket?
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
Nisam baš razmišljao o tome, zato sam se htio prvo raspitati o tome.
Naručio sam, ali sam odustao od toga, previše je jednostavno da bi bilo istinito.
Iako oni navode razne metode plaćanja, čak i slajne novca u koverti.
Ima tko iskustva u ovome?
Naručio sam, ali sam odustao od toga, previše je jednostavno da bi bilo istinito.
Iako oni navode razne metode plaćanja, čak i slajne novca u koverti.
Ima tko iskustva u ovome?
Zatvori oči da bolje vidiš. 

Ja sam porucivao od njih i sve uredu, nista ne napisu sta je u pakovanju i cak je islo na carinu i pustili su paket, odlican costumer service samo se kupi bitcoin i posalje na njihovu adresu, posle toga im posaljes email da si posalo i posaljes im tvoju bitcoin adresu. posalju ti paket i za nekih 7-10 dana stigne. Odlicni grow kitovi tartufe jos nisam probao.
Ja sam naručio neke tartufe sa elephantos.com, poslani su jučer.
Kad uopće mogu ocekivati da to stigne i jel može neko podjeliti svoja iskustva sa tim.
Također me zanimaju ovi grow kitovi. Izgledaju kao odlična stvar, nema puno zajebancije, prakticki samo napravi par koraka i beri nakon 10 dana.
Kad uopće mogu ocekivati da to stigne i jel može neko podjeliti svoja iskustva sa tim.
Također me zanimaju ovi grow kitovi. Izgledaju kao odlična stvar, nema puno zajebancije, prakticki samo napravi par koraka i beri nakon 10 dana.

Trebalo bi da vam stigne za max 14 dana zato što je iz evrope,ali nisam porucivao ništa od njih tako da ne bih tačno znao. A za. Grow kitove imas garanciju na wholeceliumu,zato što imaju reputaciju da im uvek stižu paketi čak su i jeftiniji, ali ako budeš ikada uzimao ista što Je ilegalno uvek uzmi što manje moguće sa ima sto veću šansu da stigne, i ništa od vrednosti veće od 50 eura.bartul_9 je napisao/la:Ja sam naručio neke tartufe sa elephantos.com, poslani su jučer.
Grow kitovi su odlična stvar samo otvoriš, čak ni ne treba voda kod nekih i za nedelju dana vidiš prvu pečurkicu.
Dragi ljudi, okanite se narucivanja grow kitova, tartufa, gljiva i slicne egzotike s neta, na kraju cete jos zavrsiti u novinama.

People say you have to travel to see the world.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
https://m.youtube.com/watch?v=GwQPTedjaPkZephyrus je napisao/la:...zavrsiti u novinama.
Jebivjetar
Hahha, a nećemo valjda.
To je sve sitno, za osobne potrebe.
Svakako ću se morati stavit pa pokušati sam nešto napravit. Vidim tu ima masu uputa, valjda će izaći nesto.
To je sve sitno, za osobne potrebe.
Svakako ću se morati stavit pa pokušati sam nešto napravit. Vidim tu ima masu uputa, valjda će izaći nesto.