Zephyrus je napisao/la:AFX-u.silvangoran je napisao/la:Meni ili AFX-u?
Neki njegov mizantropičan rant, pojma nemam više šta je bilo, a ja čitam i mislim si - jebote, evo mi brata blizanca za kojega nisam znao da postoji.

Zephyrus je napisao/la:AFX-u.silvangoran je napisao/la:Meni ili AFX-u?
Neki njegov mizantropičan rant, pojma nemam više šta je bilo, a ja čitam i mislim si - jebote, evo mi brata blizanca za kojega nisam znao da postoji.
A dobro Shroomko, nadam se da toliko daleko još nije došlo da mi kvartovski Bobby zbog pisanja na forumu viri kroz prozor.shroomko je napisao/la:Mozda malo previse osobnih informacija decki. Ako imas priblizan datum rodenja, grad u kojem zivis, vjerojatno 20-35 godina i vise nisi jedan od 4 milijuna vec 1 od 20 u nekom Selcu ili mozda 1 od 10000 u Zagrebu. Ako je jos tu i narko dosje, prakticno si otkriven.
Tako je FBI otkrio nekoga, zaboravio same tocne detalje, ali malo pomalo je otkrivao sve vise informacija o sebi, gluposti tipa da igra tenis dok nisu suzili krug na mali broj ljudi i nasli ga.
Ako nije diler cisto sumnjam da se zamarati sa tolikim ganjanjem necega sto ce na kraju najvjerojatnije zavrsiti novcanom kaznom.shroomko je napisao/la:Mozda malo previse osobnih informacija decki. Ako imas priblizan datum rodenja, grad u kojem zivis, vjerojatno 20-35 godina i vise nisi jedan od 4 milijuna vec 1 od 20 u nekom Selcu ili mozda 1 od 10000 u Zagrebu. Ako je jos tu i narko dosje, prakticno si otkriven.
Tako je FBI otkrio nekoga, zaboravio same tocne detalje, ali malo pomalo je otkrivao sve vise informacija o sebi, gluposti tipa da igra tenis dok nisu suzili krug na mali broj ljudi i nasli ga.
Sad si me podsjetio na jednog Beograđanina s jednog drugog foruma, kaže kako je prelazio cestu na neobilježenom mjestu i da je murijak ispred njega doslovno iskočio iz grma i opleo ga po džepu s 20€ kazne.AFX je napisao/la:Ma neznam, ne bi me čudilo u našoj državi ništa..mislim koliko su represije ljudi doživjeli zbog prelaska ceste dok je bilo crveno na semaforu..
Tražio sam malo podatke po netu, svi ovi koji su u Hrvatskoj pali s gljivama su redovito prije toga pali s marihuanom, pa im je murija pri pretrazi stana pronašla i gljive.antoniopavaroti je napisao/la:...ma dajte ..koje fobije i od čega? Mi smo jako mudo..hrpa veselih nejestivih vrabaca ..Stvarno mislite da bi se neko zamarao sa nama..? Ups..moguče , recimo nekog bi zanimao moj recept za štrudlu od trešanja.? Ups..ups..nisam se toga ni sjetio..moguče sam državni neprijatelj broj 007. he he. Uostalom da je neko zaista zanteresiran i velikog kalibra našli bi ga preko IP adrese , zajebi torente i ostala sredstva lažnih adresa..Dobar program te iščeprka dok si reko keks , ali tu nema opasnosti...trebaju dokazi a ne ko šta piše ..Tko kaže da neko ne laže i piše po mašti? Zato , depresijaši neka uzmu lek..zna se od čega![]()