A sto se svetla tice ako zelis da ti sve gljive rastu na gore,zamotaj box u bilo sta sto ce spreciti svetlo da ulazi sa strane.

Ok. Onda to sto ima berem. Imam spreman kukuruz. Pa cu njega da ubacim na frutanje. A ovo verovatno treba da bacim. Ja mislim da je problem sto mi kaplje voda sa poklopca od kondenzacije. HvalaChegi je napisao/la:Ovo levo su gljive pustile spore, za gljive desno nisam siguran,morao bi neko iskusniji da ti da precizan odgovor.![]()
Mene vise brine ova zelenkasto siva boja po srednjem i levom kejku, mada nisam nikada radio sa kejkovima,mozda je to normalno
EDIT: Radio sa kejkovima ili ne, poprilicno sam ubedjen da nije normalno i da je neka kontaminacija u pitanju, ili su samo spore pale po miceliju pa na slici tako izgleda? Idi za svaki slucaj juri prvu pomoc u last minute pitanjima ili kontaminacijama
Znači, taj bijeli pamučasti višak uvijek nastaje zbog viška CO2?HypnoToad je napisao/la:Da, stroma, previše CO2. Maši jače i češće unutra.
SmrtNaKonju je napisao/la:Znači, taj bijeli pamučasti višak uvijek nastaje zbog viška CO2?HypnoToad je napisao/la:Da, stroma, previše CO2. Maši jače i češće unutra.
Milorade, kako napreduje kukuruz? Inače, koje zrno najbolje paše s kokosom? Vidio sam davno na shroomeryju da kukuruz nije prvi izbor.