Staklenke to jest tegle
Re: Staklenke to jest tegle
.....jedino, šta je manji kejk to će ti bolje i prije biti spreman za frutanje, ja sam baš zato i koristio one manje teglice kad bi radio...., tako su barem rekli u onom video-gajdu o BRF kejkovima.....

....it didn't make any sense.....
Strop kutije nije problem, savit ce se gljiva al joj nece bit nista.Vid Svante je napisao/la:Pa to sam i mislio za kejkove... napravio sam ih vec osam u manjim čašama i to mi je dojadilo - odnosno zamislio sam da imam veći kejk a ne toliko malih jedino me muci ako se stvori na vrhu jedna veća a strop kutije je spriječi u rastu.
I da duze ce trajati kolonizacija sto je veca staklenka.
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
Ma znam, imate pravo, kolonizacija bi mogla potrajati pola godine
ko ga šiša, sad kad sam ih kupio iskoristit cu ih na neki nacin. Kod malih čašica me živciralo što kad malo prodrmam kutiju u kojoj se nalaze sruše se za čas, ili kad skidam gljive. ono, malo mi fali da se cijeli odnese sa gljivom na sušenje 
al šta je tu je, ne bum ja izmišljao toplu vodu kad je već izmišljena i sigurno su to već prije isprobali i s razlogom je kejk u malim teglicama (sad mi je sinulo dok sam pisao).

al šta je tu je, ne bum ja izmišljao toplu vodu kad je već izmišljena i sigurno su to već prije isprobali i s razlogom je kejk u malim teglicama (sad mi je sinulo dok sam pisao).
....Vid Svante je napisao/la:Kod malih čašica me živciralo što kad malo prodrmam kutiju u kojoj se nalaze sruše se za čas, ili kad skidam gljive. ono, malo mi fali da se cijeli odnese sa gljivom na sušenje

....it didn't make any sense.....
- Vid Svante
drito to, puhneš i sve se sruši. 
usput lijepo izgledaju, ko male tigrice
mix amanita i psilocyba 

usput lijepo izgledaju, ko male tigrice

Vjerojatno je razlog sto svi rade s tim teglicama. Probaj, mozda ti se svidi samo racunaj da ce trebati dulje za kolonizaciju staklenke, mozda 4-5 tjedana da je raz unutra, a ne znam koliko sa ovim jer nikad nisam radio s brasnom.Vid Svante je napisao/la:al šta je tu je, ne bum ja izmišljao toplu vodu kad je već izmišljena i sigurno su to već prije isprobali i s razlogom je kejk u malim teglicama (sad mi je sinulo dok sam pisao).
- Vid Svante
Tnx shroomko, probat ću. Nije mi bitno vrijeme, samo me više brine dužina kolonizacije - hoće li rezultirati možda lakšom kontaminacijom. No, obzirom da imam dosta spora dat ću se u eksperiment. Inače mi to sa brašnom nije baš neka spika, mislim da je bolje sa kokosom, barem koliko sam čitao al vrijedi isprobati. Možda ako nađem vremena postavim i svoj dnevnik sa tim teglama 

- Vid Svante
e to, baš taj BRF. sam šta sam ga ja radio od heljdinog brašna, vjerojatno se tak ne bi pisalo neg BBF