E mnogo kasnim sa trip reportom al izvinite... malo sam eksperimentisao i sa LSD-om posle ruckanja amanite sto nije sad tema...
E ovako nasao sam dve srednje amanite

Morao sam da ih osusim jer sam imao ispite pa nisam mogao da ih koristim ni u narednih 5 dana. Imao sam ogroman problem da osusim muhare jer imam malu pecku bez rerne u mojoj sobi, a keva je u drugoj pa je upadala i mnogo sam imao problema sa susenjem amanite jer ni fen nije pomogao kao sto pomaze u slucaju susenja trave

Na kraju sam ih naseckao na jako sitne listice i stavljao direktno na plotni dok listici nisu postajali hrskavi... UZASNO JE SMRDELO NA PECURKE
E nakon nekoliko dana sam smazao sve te listice i cepao GTA V sa drugom. Nakon nekog vremena sam se osecao kao da sam pritisnut u samom sebi ako to u opste ima smisla

Nekako kao da su ivice mog vida zatamnile, zatim me je pozvao lik 20 godina stariji iz sela da odem do prodavnice da mu prodam neke igre.

Kad sam ustao iz fotelje od jednom sam se osetio poprilicno kao napuseno

Kad sam krenuo da kazem kevi da odlazim mnogooo sam zabadao u razgovoru. Na putu do tamo osecaj opet napusenosti samo malo drugacije, u fazonu da me drvece mnogo zanimalo i izgledao mi je poprilicno neverovatno.

E onda kada sam stigao i pricao sa likom koj me je pozvao imao sam totalno klasicno zabadanje bas kao da sam navaren i osecaj kao da smo nekako totalno izolovani od drugih ljudi koj su bili pored nas, nekako kao da smo u nasem svetu nekom nekako . A zatim u povratku kuci sam u glavi imao ono klasicno razgovaranje sa samim sobom u glavi kao kad sam napusen. Onda sam stigao kuci i fora je krenula da slabi i kasnije skoro skroz prestala i presla u totalni stond.

Secam se da sam sanjao nesto jako neverovatno al nmg da se setim
Nisam imao neke posebne tripove, ocigledno da doza nije bila dovoljno velika, ali je bilo fino iskustvo