Što se sluša ?? :)
Re: Što se sluša ?? :)
The men is now the victim of it's own technology,
the victim of it's own life; instead of being in control of it.
"Pozivam za svjedoka mastionicu i pero i ono što se perom piše:
Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noći i sve ono što oživi
Pozivam za svjedoka mjesec kad najedra i zoru kad zabijeli
pozivam za svjedoka sudnji dan i dušu što sama sebe kori,
pozivam za svjedoka vrijeme,početak i svršetak svega-da je čovjek na gubitku."(kuran)
I nakon što je prošlo tjedan dana, i dalje slušam samog sebe kako žalim što sam propustio ovaj bend.
nalazim svoju tugu u svetim knjigama i gušim se u bolnom grču neprežaljene prošlosti koja izjeda moj, inače vedri, karakter.
oće li bol ikad prestati
51:30 (54:40 za nestrpljive)
[media]link[/media]
i ovo...zasto vise nema ovakvih predstava i umjetnika?zasto je 90% predstava pompozni avangardni postmodernizam...
a psihodelija ufurani likovi koji stišću gumbove komprimiranih bitova, sve po istoj šabloni!!!?
danas sam odlučio kako ću upisat glumačku akademiju!nek ovo bude svečana objava i UPOZORENJE čitavom svijetu!
Jer ako ne pružiš alternativu svojim radom kritika postaje hejt! Pa tako neka i bude!
[media]link[/media]
Pozivam za svjedoka nesigurnu tamu sumraka i noći i sve ono što oživi
Pozivam za svjedoka mjesec kad najedra i zoru kad zabijeli
pozivam za svjedoka sudnji dan i dušu što sama sebe kori,
pozivam za svjedoka vrijeme,početak i svršetak svega-da je čovjek na gubitku."(kuran)
I nakon što je prošlo tjedan dana, i dalje slušam samog sebe kako žalim što sam propustio ovaj bend.
nalazim svoju tugu u svetim knjigama i gušim se u bolnom grču neprežaljene prošlosti koja izjeda moj, inače vedri, karakter.
oće li bol ikad prestati

51:30 (54:40 za nestrpljive)
[media]link[/media]
i ovo...zasto vise nema ovakvih predstava i umjetnika?zasto je 90% predstava pompozni avangardni postmodernizam...
a psihodelija ufurani likovi koji stišću gumbove komprimiranih bitova, sve po istoj šabloni!!!?
danas sam odlučio kako ću upisat glumačku akademiju!nek ovo bude svečana objava i UPOZORENJE čitavom svijetu!
Jer ako ne pružiš alternativu svojim radom kritika postaje hejt! Pa tako neka i bude!
[media]link[/media]
recite ne yogi, kao drogi!
Djevojku kako hrče.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
The men is now the victim of it's own technology,