wonaabi je napisao/la:Chegi je napisao/la:nisam video ni jedan razlog zasto se tako prica(osim zbog tolerancije),a voleo bih da cujem bar nekoliko razloga.

extranoize ti baca bisere a ti glumiš svinju
ja nazalost nemam bisera da ti bacim, nit imam odgovre ili razloge al zato imam jedno pitanje za tebe.
koji je smisao izmjenjenog stanja svijesti ako ono vise nije izmjenjeno?(tražimo neki drugi razlog osim tolerancije pa sam hipotetski uzeo u obzir da imaš neograničene količine psilocibina i da svaki dan povećavaš porciju za duplo...i došao do pitanja)
Sto se extranoize-a tice ostavio je covek odlican komentar
Jedino u sustini sto ja vidim kao bed je to sto iskrivis sliku o realnosti usled previse vremena utrosenog na tripovanje ali to je u glavnom tako sa svakim narkotikom s tim sto verujem da je sa psihodelicima za nijansu gora situacija. Mene zanima da li postoji jos neki razlog,pogotovo u zdravstvenom smislu,tipa slabije pamcenje,mozda pojava neke od psihickih bolesti,problemi sa jetrom i sta ti ja znam sta...
@shroomko znam za to,cak sam i doziveo nakon ovog malo jaceg tripa na gljivama da danima sedim i sav sam nekako "zbunjen",zamisljen, ne znam sta bih radio,nista mi se ne radi (osim sto bih pojeo opet koju gjlivu) pa sam odlucio da namerno napravim malu pauzu dok mi ne prodje taj "trip" da ne znam sta mi se radi jer mi nije u planu da postanem zavistan u startu
U sustini verujem da je bas situacija ovakva kako je extranoize napisao,sada bih uzimao gljive svaki dan cisto jer mi je sve to novo, posle par puta kada se "upoznam" sa gljivama verujem da cu se smiriti i da necu imati potrebu da ih sto pre uzmem ponovo...
Da se nadovezem na ovo gore sto sam rekao da me zanimaju zdravstvene posledice, to mi je palo na pamet jer mi se cini kao da mi se nesto memorija pomutila(poremetila,ne znam kako da se izrazim), pozaboravljao sam par stvari o kojima sam pricao/razmisljao maltene svaki dan pa mi je to malo cudno i sumnjivo
Obraticu paznju kada uzmem jos par puta gljive da li mi je sve ok sa memorijom ili imam osecaj da "zaglupljujem", sobzirom da nista nisam o tome nasao na internetu verujem da je samo neki placebo efekat ili sam jednostavno spontano zaboravio te stvari ali jedini razlog koji mi pada na pamet je konzumiranje gljiva jer je ipak to jedina neobicna stvar koju sam uradio u poslednje vreme