Hvala na odgovoru,znaci ne mora da ide u frizider,to mi je najbitnije a ovo ostalo mozda posluzi nekome ko radi kejs ,ja radim brf cake-ove,nismo se razumeli
To fathom Hell or soar angelic, just take a pinch of psychedelic
Imam pitanje...danas mi je 15. dan kolonizacije.. tegle su 100% kolonizirane a vermikulit dolazi tek u ponedljeljak (za 6 dana)..tako da ce kejsanje morat cekati do tada..
sta da pustim i dalje da se kolonizira normalno (da se micelij malo najede zrna) ili da stavim tegle na hladnije mjesto da usporim kolonizaciju do ponedjeljka??
Ljudi pomoc. . . Pretrazio sam teme, ne znam kako da napisem ali gljive mi se krive na dole, rastu na dole, tako da ne znam sta im se desava. Svetlost je difuzna, cake je na razi, sve je dobro odradjeno, jednostavno ne znam da li je problem ili je normalna pojava. Ne znam koji je strain, navodno Pensacola ali ono . . . Izvinjavam se ako je nesto van pravila, ali mi je stvarno potrebna pomoc. Unapred zahvalan.[media]link[/media]
[quote="psilokiza"]Ljudi pomoc. . . Pretrazio sam teme, ne znam kako da napisem ali gljive mi se krive na dole, rastu na dole, tako da ne znam sta im se desava. Svetlost je difuzna, cake je na razi, sve je dobro odradjeno, jednostavno ne znam da li je problem ili je normalna pojava. Ne znam koji je strain, navodno Pensacola ali ono . . . Izvinjavam se ako je nesto van pravila, ali mi je stvarno potrebna pomoc. Unapred zahvalan. https://www.youtube.com/watch?v=0kSsy1o ... e=youtu.be
3-4 puta dnevno prozračiti. mahni 20ak puta kartonom nekim da izmijeniš zrak unutar box-a.
Izbuši rupe za pasivnu izmjenu zraka.
Preporučam ti štednu žarulju 5000+ kelvina
Pozdrav! Tegle su mi 70% kolonizirane. Danas sam primjetio da su sa strane počele rasti gljive. Da ih sad protresem da što prije sve kolonizira ili...?