mislim više kejkova sa različitim sporama??Klaypex Delusion je napisao/la:Misliš više kejkova u isti box ?artemida je napisao/la:Zanima me dali kejkovi sa više vrsta gljivica mogu svi u isti box??? Dali bi smetalo ili tako nešto...ako netko zna...
Ako je tako da... Što da ne...
Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Da. A k tome, sve te različite spore su od iste vrste, P. cubensis.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Pitanje =\.
http://www.zaslike.com/files/i7nezzhqtknmkbricvn.jpg
Dakle rastu pinovi i sve nekako normalno. Jedino me brine što se dosta pinova kao mali guraju jedi druge pa izgledaju deformirano !? jel ima tu što da me brine. Imao sam malo problema sa viška vlage ali sad se ispravlja...
http://www.zaslike.com/files/i7nezzhqtknmkbricvn.jpg
Dakle rastu pinovi i sve nekako normalno. Jedino me brine što se dosta pinova kao mali guraju jedi druge pa izgledaju deformirano !? jel ima tu što da me brine. Imao sam malo problema sa viška vlage ali sad se ispravlja...
"Since that day, I haven't been the same" 

- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Ne treba da se brineš, sve je ok jedino malo da vlagu smanjiš i ako imaš poklopac od boksa onda s njime mahni par puta kad otvaraš jer je tako najbolja izmjena zraka i što pravilnije obaviš taj dio posla gljive ce bit 'ravnije'
Sretno i javi ako se što promjeni

Sretno i javi ako se što promjeni

"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
- dawsongeek
- Ima zahvala: 50 puta
- pohvaljen: 110 puta
ako bi napravio špricu mixanih spora tipa thai, golden teacher, argentinke i sl.(a sve su PC) kakav bi micelij dobio? dal bi dobio samo jedan genetski superiorniji od ostalih il kak bi to funkcioniralo?HypnoToad je napisao/la:Da. A k tome, sve te različite spore su od iste vrste, P. cubensis.
I VODA JE OTROV U PREVELIKOJ DOZI ... BUDI UMJEREN !
Dobio bi mješavinu raznih genetika, od svega toga sigurno bar 100-200 različitih sojeva, strejnova u pravom smislu, neki bi bili bolji neki lošiji, nemoguće je predvidjeti kada se genetika miješa. Kloniranjem i izolacijom u nekoliko generacija bi mogao dobiti nešto superiornije nego sve te posebno.
- dawsongeek

I VODA JE OTROV U PREVELIKOJ DOZI ... BUDI UMJEREN !
Pa dobio bi plodove strejna koji je nastao spajanjem dvije spore, sad ako unutra staviš spore s 5 različitih printova, probaj izračunat koliko različitih kombinacija možeš dobiti.
Ali nemogu se spojiti svih 5 spora u jedan organizam i izbaciti nekog super mutanta.

Ali nemogu se spojiti svih 5 spora u jedan organizam i izbaciti nekog super mutanta.
- dawsongeek
I mislila sam..al eto pitam da ne skitamHypnoToad je napisao/la:Da. A k tome, sve te različite spore su od iste vrste, P. cubensis.