2. Flush (i 3. i 4. i....) dunaknje, špricanje...kako, zašto
- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Re: 2. Flush (i 3. i 4. i....) dunaknje, špricanje...kako, z
Oke, imaš pravo, samo sam htio rec da se ljudi paze kod gajenja, vidim sve više i više ima početnika pa samo želim da se maksimalno posveti pažjna onome što rade...i ajd sad kad mi je na pameti moram rec sto me pocelo smetati u zadnje vrijeme, ukratko, vidim sve više i više ljudi počinje gajiti ali najviše iz razloga lak novac, to mi se ne sviđa nikako. Ne zaboravljam gdje sam naucio metode i gdje sam dobio potrebne informacije kad je trebalo i iz tog razloga drugačije gledam na sve to...primjeri iz prve ruke di sam prvi počeo u krugu ljudi koje poznam i vecina tih ljudi kad je krenula s gajenjem sve se svelo na pare i na to da ima što više. Sad mi je žao što krivi ljudi znaju ono što nebi trebali znati i eto to je sve samo dokaz da čovjek nema mjere i sve radi krivo.
Kad bi čovjek mogao kupiti sreću, sigurno bi izabrao jedan broj preveliku!
Kad bi čovjek mogao kupiti sreću, sigurno bi izabrao jedan broj preveliku!
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
U pravu si MJ ali se nemoj bedačiti zbog toga, nisu oni krivi, niko nije kriv, ljudi su naučeni da probaju iskoristiti sve samo da ne pogledaju u sebe i tu probaju da nađu sreću i bogatstvo. 

Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
Jeo sam gljive sa kontaminiranog supstrata više puta, i nikad mi nije bilo loše i slično..
- dawsongeek
- Ima zahvala: 50 puta
- pohvaljen: 110 puta
dali se dankanje može odvijati u nekakvoj hranjivoj otopini,ili dali je moguće uštrcati nekakvu hranjivu tvar u supstrat
i dali moje pitanje uopće ima smisla. 

I VODA JE OTROV U PREVELIKOJ DOZI ... BUDI UMJEREN !
Ne. Ne. Ne. 

“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- extranoize
- Ima zahvala: 60 puta
- pohvaljen: 105 puta
ljudi dunkajte i prije prvog flusha. provjereno u iskustvu.
drugi, treći i četvrti flush su mi dali duplo veću gramažu od prvog koji je bio mršav zbog nedostatka vode.

drugi, treći i četvrti flush su mi dali duplo veću gramažu od prvog koji je bio mršav zbog nedostatka vode.

Okali se u Materiji, sine Zemlje, okupaj se u njezinim gorućim slojevima, jer ona je izvor i mladost tvojega života.
Pierre Teilhard de Chardin
Pierre Teilhard de Chardin
- dawsongeek
zahvaljujem 

- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Imam sličnu situaciju jer sam previše rupica probušio na foliji sa kojom sam prekrio posudu u kojoj mi se kolonizora kokos koji se malo osušio. Tako da samo namjeravam staviti vode i ostaviti da se namaće.extranoize je napisao/la:ljudi dunkajte i prije prvog flusha. provjereno u iskustvu.
Sad pitanje.
- Da li bi bilo išto korisnije ako bih stavio gaziranu vodu ili je obična sasvim ok !?
- Kada poberem flush i idem staviti namakanje da li moram pobrati i one najsitnije od recimo 1-2 mm koje jedva vidim ili one mogu ostati !?
"Since that day, I haven't been the same" 

- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Ne znam za gaziranu vodu, zasto komplicirat uzmi obicnu vodu.
Trebao bi sve pobrat znači i te sitne abortuse, ako ostane koja sitna nema veze...
Trebao bi sve pobrat znači i te sitne abortuse, ako ostane koja sitna nema veze...
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
- dawsongeek
hahaKlaypex Delusion je napisao/la:extranoize je napisao/la:
Sad pitanje.
- Da li bi bilo išto korisnije ako bih stavio gaziranu vodu ili je obična sasvim ok !?
- Kada poberem flush i idem staviti namakanje da li moram pobrati i one najsitnije od recimo 1-2 mm koje jedva vidim ili one mogu ostati !?