heyy
ovak. došla sam na ideju da si napravim dredove nakon što sam napravila irokez. iskreno, dosta nezahvalna frizura i ono kad popizdiš il ti ponestane laka za kosu pa spustiš krijestu odmah kao da se lijepe oni samoljepljivi papirići na mene: "punk je crko", "izdala anarhiju", "sramota hardcora ( wtf !? )" i tak ostala sranja. onda sam jednostavno odsijekla šiške nakoso od polovine čela pa do obrve lijevog oka. raskrstila sa florescentno ( ok ne znam dal se tak piše

) narančastom kosom, vratila se crnoj i izdredala ostatak irokeza. naravno, moji dredovi su spali za manje od dva mjeseca. pogrešno sam ih radila. nisam se informisala o pravljenju dredova pa sam ih "odradila" na najgori mogući način... uzela onaj jebeni pramen propale kose, tapirala ga do iznemoglosti no idiot i dalje nije htio da se formira -.-
pukao mi je film, omotala ga crnim koncem i, pogodite šta, zapalila ga. palila sam kosu.
tak su se oni, jadni, nekak formirali i bila sam doista ponosna na njih, izgledali su doista bolje od ostalih. i dalje ne znam zašto taj niti jedan jedini dred nije htio da se formira unatoč histeričnom tapiranju pa je bio uručen varti upaljača.
kosa je počela kronično da mi opada i morala sam da se obrijem na jedan jebeni centimetar. krajem šestog mjeseca. narasla je oko četiri cm za ovo vrijeme. e sad... puštam kosu ( ok do sledeće godine bit će solidne dužine jer mi kosa pa ono brzo raste ) i zanima me da li mogu da opet napravim dredove? jel problem u vlasištu, šta, koji k mi se desio s kosom pa je počela da opada? da sam je skupljala, mogla bih je i prodat ono...
e, pošto nisam hippie, a naprosto patim za dredovima, ako ništa, cijeli život nekak na sve moguće načine pokušavam napravit normalan dred al ne ide, jedino taj put s irokezom što je neslavno završilo. mislili su da sam obolila od neke neizlječive bolesti, ugl, želim napravit "twiggy ramirez" dredove ( frizuru, kak god ) i molim za neki savijet.
inače sam blijeda kao kreč, imam crne krupne, zakošene oči, svijetle obrve i približno crnu kosu, dvoumim se oko posvjetljivanja kose negdje do boje meda ( onak, više plavo neg smeđe ) ili totalno crne.
oprostite što je predugačko, znam da vam je svima mrsko čitat al doista bi mi dobro došla pomoć.
Magic