dojmovi o Lostu.. prosle godine bilo je bolje..

chilla nije bilo, što mi je jako falilo, naime glazba na experimentalu me u više navrata potjerala pod šator.. kad sam se htjela odmoriti od psya dočekao me dark psy na bivšem chillu (!!), i neka plinki plonki neharmonijska mjuza (ljudi nemojte se uvrijediti ali smatram da je potreban chill gdje će uvijek biti nešto tipa carbon based lifeforms i niti malo jače od toga). masala land bio je ok iako nisam fanatik za taj tip glazbe, al za prodrmat dupe je oke.

dub forest bio je super. mjuza na psyu nije bila po mom guštu, osim prvi i zadnji dan, al tu se nemam pravo zaliti jer pol toga nisam niti čula i sve je to psy, nit ne moze bit sve po mom ukusu... goica zadnji dan razveselila me jako, a psy floor bio je bolesno dobro uređen!

i eto, nakraju ono što nije bilo lijepo jest smeće, al za to nemozemo kriviti organizatore, potrudili su se da postave kante i podijele pepeljare, al ljudi su ovog puta bili stoka, iako je neusporedivo urednije od ozore, to ni necemo komentirat.. al i dalje lost ostaje Lost i ja ga jako volim, i veselim se dolasku iduće godine (al vratite chilllll!!!)
We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.