Last minute pitanja
- Klaypex Delusion
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 33 puta
Re: Last minute pitanja
Pa poludit ću.
Jel to baš zbog prevelike topline.
Jer ne vjerujem da nakon 2 puna sata steriliziranja ostalo išta živo od gamadi.
Jel to baš zbog prevelike topline.
Jer ne vjerujem da nakon 2 puna sata steriliziranja ostalo išta živo od gamadi.
"Since that day, I haven't been the same" 

Folija je sterilna sama po sebi jer se proizvodi na visokoj temperaturi.dr.manijak je napisao/la:prekrij aluminijumskom folijom koju pre toga ispeces u rerni na 100 i nesto c*.
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Ja je sterilisem i kad radim printove.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- Psychonaut
- Ima zahvala: 85 puta
- pohvaljen: 178 puta
Trebam u subotu ici na put od 8 dana, a gljive nisu skroz spremne, a sumnjam da ce u naredna 2 dana dovoljno narasti(mada je i to moguce), tako da razmisljam o alternativama. Cak i ako narastu do cetvrtka/petka, ne znam kako da ih najekspresnije osusim.
Sta bi se desilo ako bi pobrao gljive sa zakasnjenjem od jedno 7 dana?
Imate li kakvih ideja / iskustava sa ovakvim situacijama?
Sta bi se desilo ako bi pobrao gljive sa zakasnjenjem od jedno 7 dana?
Imate li kakvih ideja / iskustava sa ovakvim situacijama?
Pozivam te da budes moj ucitelj
Desiće se isto što i u prirodi, otvoriće klobuk, ispustiti spore, lagano klonuti i početi da trule na svojoj stelji...
Ja bih radije skinuo kad krenem takve kakve su i poneo sa sobom koju svežu.

Ja bih radije skinuo kad krenem takve kakve su i poneo sa sobom koju svežu.

Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
Ja sam kasnio samo tri dana, pa su bile dosta odvratne... Sacekaj koliko god mozes, poberi prije nego krenes i susi usput... 

"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
- Psychonaut
- Ima zahvala: 85 puta
- pohvaljen: 178 puta
Super, hvala na savjetima. Vecina kolaca imaju bar 1-2 velike (mada su na nekim sve sami aborti
) tako da bar imam sta pocistiti.
Koliko je bitno na koju stranu se okrene kolac? Ja sam sve kolace stavio naopako (ono sto je u tegli bilo dno mi je sad gore), i cini mi se da su zbog toga pocele cudno da rastu, i neobicnim oblicima. Ne znam da li sad da tako ostavim nakon narednog dunkanja, ili ne.

Koliko je bitno na koju stranu se okrene kolac? Ja sam sve kolace stavio naopako (ono sto je u tegli bilo dno mi je sad gore), i cini mi se da su zbog toga pocele cudno da rastu, i neobicnim oblicima. Ne znam da li sad da tako ostavim nakon narednog dunkanja, ili ne.
Pozivam te da budes moj ucitelj
@psychonaut....,
ja sam dosta radio sa kolacima, i cak sam jednom otvorio isto to pitanje, kako staviti cake u box ali dosli smo do zakljucka da nije bitno, ja sam cak stavljao 2 ovako, 2 onako i nije bilo razlike, razlog cudnih oblika je mozda slaba izmjena zraka ili svjetlost, vlaga ali ne smjer postavljanja kolacica....
i sto se tice branja, slazem se sa svim savjetima sta si dobio, beri, mozda i dan prije da uspijes jos stavit 24 sata dunkat prije odlaska pa ih stavis dok te nema jos da rastu......

ja sam dosta radio sa kolacima, i cak sam jednom otvorio isto to pitanje, kako staviti cake u box ali dosli smo do zakljucka da nije bitno, ja sam cak stavljao 2 ovako, 2 onako i nije bilo razlike, razlog cudnih oblika je mozda slaba izmjena zraka ili svjetlost, vlaga ali ne smjer postavljanja kolacica....
i sto se tice branja, slazem se sa svim savjetima sta si dobio, beri, mozda i dan prije da uspijes jos stavit 24 sata dunkat prije odlaska pa ih stavis dok te nema jos da rastu......

....it didn't make any sense.....
- shroomk087
- Ima zahvala: 25 puta
- pohvaljen: 1 put
pozdrav svima!
kako da razlomim kejk? bio je u teglici, razbio sam ju i stavio kejk pod vodu vec 24h, i sada bih ga trebao razlomit da ga poslazem u slojevima sa konjskim govancem. kako da ga najbezbolnije razlomim da ne ostetim i ubijem micelij? rukama? u lonac pa vilicom?
kako da razlomim kejk? bio je u teglici, razbio sam ju i stavio kejk pod vodu vec 24h, i sada bih ga trebao razlomit da ga poslazem u slojevima sa konjskim govancem. kako da ga najbezbolnije razlomim da ne ostetim i ubijem micelij? rukama? u lonac pa vilicom?
be like water, my friend

Mozes rukama bez frke, povezat ce se opet micelij...nisam nikad radio iskreno, ali znam osobno nekoga tko je, pa radi bez problema.
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."