(◕‿-) Mush Mush galerija
Re: (◕‿-) Mush Mush galerija
Ih,kad ih vidim tako lepe, sad moram i ja da se bacim na neki grow opet. 

-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta

"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Ispravak netočnog navoda

"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
-
Super ovo izgleda, e vala svaka ti dala.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Hop...and that's it...

Ni ne znaju šta ih čeka...

Ni ne znaju šta ih čeka...

bravo!!!! Gorda je objasnio svima kako se to radi sa kejkovima. mislim da cu imati posla da ga dostignem sa gramazom i to sa razi na konjskom. kapa dole prijatelju i u zdravlju da ih konzumiras.
Mislim da znaju i da rastu u dogovoru s tobom.Gorda je napisao/la:Ni ne znaju šta ih čeka...
Ja sam imao slučaj da sam htio riješiti sve svoje probleme isključivo meditacijom i akcijom, znači bez pomoći gljiva i ayahuasce. Cijelo vrijeme sam imao 1 staklenku gljiva za backup od koja se nije ni pokrenule 4 mjeseca jer sam prevrućim skalpelom spore stavio u vodu. Odjednom nakon što sam ponovno zatražio pomoć gljiva nešto se počelo bijeliti i u rekordnom roku je micelij iznenada kolonizirao staklenku.
Vjerujem da je to previše da bi se objasnilo slučajnošću.
Tu se apsolutno slažem s tobom... Ja nekako vjerujem da će do uspjeha kad-tad doć ako mu se iskreno nadaš...tj. ako to dovoljno iskreno želiš.
Živi bili!
Živi bili!

-
Ja sam 2 godine non stop imao neuspeh u gajenju, nije bilo ni traga gljivama sve kont. itd!
Ali nisam odustajao i evo sada, rastu na plafonu ako tamo pozelim da ih zasadim..
Ali nisam odustajao i evo sada, rastu na plafonu ako tamo pozelim da ih zasadim..
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?