Kontaminacije
Re: Kontaminacije
Ja ti predlažem da ove prvo pobereš. Ali vrlo lako da je masnica. Stisni prstom nedaleko od tu pa usporedi boje i oblik
- Gljivander
- Ima zahvala: 1 put
stisnuo san pa čemo vidit šta če bit a žao mi je da ih sad poberem još se nisu razvile možda za 2-3 dana samo me zanima dali ih mogu jesti zbog tih masnica.
evo slike od danas.
media/images/1367085605.jpg
media/images/1367143831.jpg
media/images/1367068527.jpg
evo slike od danas.
media/images/1367085605.jpg
media/images/1367143831.jpg
media/images/1367068527.jpg
Ma to je masnica sigurno. Komotno ako je masnica. Samo znači da ima psilocibina
Pogledaj kod mene u dnevniku šta su masnica od vode. Kao da ih šamaram

Pogledaj kod mene u dnevniku šta su masnica od vode. Kao da ih šamaram

prvo je pocelo kao potpuno belo onda je naglo pocelo da zeleni. Pretpostavljam da je kontaminacija, ako moze neko da potvrdi cisto da budem siguran 

-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta

Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Uuu,budj,ovo ili bez sterilizacije ili si nekako pustio kontaminirani vazduh u teglu.
Sledeci put ekspres lonac, za najbolji uspeh, dva puta u razmaku od po 18 sati i pazi da sve bude DOBRO zatvoreno. Good luck!
Sledeci put ekspres lonac, za najbolji uspeh, dva puta u razmaku od po 18 sati i pazi da sve bude DOBRO zatvoreno. Good luck!
Da li postoji metod otporan na wet spot?
Dosta mi je vise.
6 tegli perfektno spremljenih. sve jebeno idealno. Sat i po u PCu. Stajale 24h, pa opet sat vremena u PC, ubacim spore, krene ko ludo BUM, JEST' HOCES! 5 od 6 tegla ode dodjavola.
Dosta mi je vise.
6 tegli perfektno spremljenih. sve jebeno idealno. Sat i po u PCu. Stajale 24h, pa opet sat vremena u PC, ubacim spore, krene ko ludo BUM, JEST' HOCES! 5 od 6 tegla ode dodjavola.
Morpheus je napisao/la:Da li postoji metod otporan na wet spot?
Dosta mi je vise.
moj dragi morpheus, ne postoji, osim ako ne zelis radit BRF kejkove....
razlog tih wet spotova ti je prevelika vlaznost zrnja pri stavljanju u staklenke, pokusaj vise osusit zrnje, ja npr. radim raz i uvijek ju onako prokuham 10 minuta i tako dosta vode ispari u obliku pare kad ju procjedim, i onda jos stavim na toaletni papir da vidim jeli pusta kakav mokri trag na papiru...., to je dobra fora za vidjet da li ti je zrnje pre mokro, stavljam i gips da se ne sljepljuje....
sretno

....it didn't make any sense.....
Ako sve radiš kako treba, očito ti priprema šprice ne valja i uneseš previše bakterijskih endospora u tegle, i vjerojatno držiš na pre visokoj temperaturi.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”