Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Sve su to gljive iz psilocybe cubensis roda...nema tu neke razlike, kao ni pravih "strainova".
Sve ovisi o dominaciji spora u printu, metodi uzgoja itd. Rekao bih da je to sve skupa jedan marketinški trik radi naplate imaginarnog.
Također ne možeš odrediti potenciju strainova...ovisi o mnogočemu, a ponajviše o tebi samom i gdje se nalaziš.
Nadalje, ječam igra ulogu samo ako je prirodan, tj. ako ima ljusku...iako ne znam konkretno nekoga da se s tim igrao...navodno radi. Ječmena kaša iz shopa ne.
Sve ovisi o dominaciji spora u printu, metodi uzgoja itd. Rekao bih da je to sve skupa jedan marketinški trik radi naplate imaginarnog.
Također ne možeš odrediti potenciju strainova...ovisi o mnogočemu, a ponajviše o tebi samom i gdje se nalaziš.
Nadalje, ječam igra ulogu samo ako je prirodan, tj. ako ima ljusku...iako ne znam konkretno nekoga da se s tim igrao...navodno radi. Ječmena kaša iz shopa ne.
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Jel ima netko slike kako gljive izgledaju kad im fali zraka?
Ne mogu nigdje naći.
Ne mogu nigdje naći.
drugari moze li savet vezano za susenje gljiva? ja imam kutiju od cipela sa rupama na oba kraja na jednom je pc vent. ja jedan dan susim na sobnoj temperaturi da malo svenu, a onda celu kutiju ubacim u rernu zagrejanu na 60c. za par sati budu kao kreker. da li je greska susiti na 60c? da li tako gube na potenciji. nasao sam puno suprotnih informacija i ne znam kojima da verujem. zna li neko tacno?
-
Valjda mi nije poslalo koment...tako ako dođu dva....onda sorry...
Uglavnom: koristio sam famozno ledenje budući mi je micelj nastavio rasti i to je bila odlična ideja, upravo sam pokupio prvi flush. Druga stvar koju sam također koristio a koja može biti jako korisna je potapanje. Potapanje sam koristio kad mi micelj nikako nije izbijao na površinu kejsinga...potopio-izlio vodu i eto miceljan a vrhu....
Sad imam jedno pitanje? Budući da sam pokupio flush(prvi) kejsing mi je poprilično suh...zanima me dali da opet potapam ili da to jako jako pošpricam i čekam?
Uglavnom: koristio sam famozno ledenje budući mi je micelj nastavio rasti i to je bila odlična ideja, upravo sam pokupio prvi flush. Druga stvar koju sam također koristio a koja može biti jako korisna je potapanje. Potapanje sam koristio kad mi micelj nikako nije izbijao na površinu kejsinga...potopio-izlio vodu i eto miceljan a vrhu....
Sad imam jedno pitanje? Budući da sam pokupio flush(prvi) kejsing mi je poprilično suh...zanima me dali da opet potapam ili da to jako jako pošpricam i čekam?
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Da, ubacis na 12h u vodu da se namoci lepo.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
evo imam problem sa viskom gljivica
dali bi ih bilo pametno zamrznut (suhe vakumirane)
dali bi ih bilo pametno zamrznut (suhe vakumirane)
-
Naravno, najbolje je da ih sameljes i onda grunes vakum.
Cak je dobra i fora da ih umutis u med.
Cak je dobra i fora da ih umutis u med.
da odgovorim sma sebi. NE SUSITI NA 60C potencija k....c posle takvog tretmana, potvrdjeno sinoc. vrlo lagan rad ko bozaHoros je napisao/la:drugari moze li savet vezano za susenje gljiva? ja imam kutiju od cipela sa rupama na oba kraja na jednom je pc vent. ja jedan dan susim na sobnoj temperaturi da malo svenu, a onda celu kutiju ubacim u rernu zagrejanu na 60c. za par sati budu kao kreker. da li je greska susiti na 60c? da li tako gube na potenciji. nasao sam puno suprotnih informacija i ne znam kojima da verujem. zna li neko tacno?
-
Provereno mogu da stoje 2 godine u kesi izmrvljene u zamrzivacu, a u medu bas bas duuugo/...Drizzle je napisao/la:ty na odg u ovo gluho doba noci
nego zanima me isto kiliko mogu tako trajat