Camping party
- Sunčica Maslačak
- Ima zahvala: 21 put
- pohvaljen: 15 puta
Re: Camping party
Pozz, ekipa 
Da Vas sve skupa prvo pozz, nova sam ovdje,dolazim na kampiranje sa dečkom i mnogo se veselim tom vikendu...bit će zanimljivo.. gledala sam prirodu malo i prekrasna je..hope too see you soon...
...

Da Vas sve skupa prvo pozz, nova sam ovdje,dolazim na kampiranje sa dečkom i mnogo se veselim tom vikendu...bit će zanimljivo.. gledala sam prirodu malo i prekrasna je..hope too see you soon...

314 - samo prati temu, pa će kroz desetak dana biti sve objavljeno osim točne lokacije i tako nekih privatnijih stvari, a to ćeš naravno dobiti na PP
Sunčice - eto, za početak jedan veliki pozdrav...
Prati temu, pa kroz skorije vrijeme dobiješ info kao i ostatak...
Sunčice - eto, za početak jedan veliki pozdrav...

Prati temu, pa kroz skorije vrijeme dobiješ info kao i ostatak...

"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Nekoliko prijatelja, koji su inače umjetnici, su potvrdili svoj dolazak, pa smo dogovorili nekakve dekoracije... Uglavnom bi trebalo biti šareno, veselo i svjetlucavo.
Toplo se nadam da ih mašta neće odvući predaleko, pa da samo dekoracije moramo spremati tjedan dana...
Toplo se nadam da ih mašta neće odvući predaleko, pa da samo dekoracije moramo spremati tjedan dana...

"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
-
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 2 puta

Od jeseni imate jednog člana više a do onda imate moju, nažalost, samo virtualnu prisutnost

Nature is my religion.
The earth is my temple.
The earth is my temple.
Mi radimo ovakve "organizacije" od 4. pa sve do kraja 10. mjeseca... Stalno se kampira, boravi u prirodi, putuje...tako da...doć će i taj deveti mjesec, lako se dogovori neštoMr. Question je napisao/la:odlicno kada sam bjezao iz Slavonije jer tamo nema zivota (bio sam sljep pored očiju) u 9. mjesecu se vracam doma u Slavoniju tako da mi je žao što ću ovo propustiti
ali trenutno imam novi cilj u životu a to je pokazivanje ljudima kako iskoristi sve resurse koja nam naša zemlja pruža, a da to nemora bitno utjecati na životni standard, a bas ovakvi događaji su mi se vrtili po glavi drago mi je što još ima normalnih ljudi koji si daju truda svaka Vam čast na trudu i sve pohvale forumu, u mojim očima ste veći od bilo kakve visokoprofitabilne tvrtke.
Od jeseni imate jednog člana više a do onda imate moju, nažalost, samo virtualnu prisutnost

Kada to završi oće biti nekakvih slika? Bilo bi lijepo vidjeti što se sve radilo 

“The object of life is not to be on the side of the majority, but to escape finding oneself in the ranks of the insane.”
― Marcus Aurelius
― Marcus Aurelius
Hmm...ne znam koliko bi bilo pametno vješati slike ljudi s foruma, ali slike lokacije svakako možemo staviti (nakon svega). Čisto da se vidi kako je sve izgledalo...no o tom kad završi, a nije ni počelo
Nadam se da nam kiša neće poremetiti sve zamišljeno.

Nadam se da nam kiša neće poremetiti sve zamišljeno.