Pozdrav svima ..
Odlučio sam se učlanit na ovaj forum kako bih mogao svoja iskustva podjelit sa vama ..
Evo mog prvog iskustva sa daturom prije oko godinu i pol dana .
O njoj su mi pričali malo stariji prijatelji od mene koji su je probali i upozorili me da ju ni ne pomislim probat! Kada sam čuo da se može naći po vrtovima i okolnim zabačenim mjestima, odmah sam otiso na internet nač kako ona izgleda. Krenuo sam u potragu, ali ništa .. Bez rezultata. Nisam našao biljku ni sličnu njoj
.. oko 2mj. kasnije jedan školski poznanik je donesao upravo dature, uz dugo nagovaranje dao mi je jednu čahuru. Na početku me bilo strah pojesti sjemenke , ali sam se odlučio da pojedem jedno 7-8 komada , na putu doma u autobusu pojeo sam oko pola čahure (oko 50ak sjemenki). Nisam htjeo odma pojesti sve, nego pomalo da nebi završilo gadno
.. Kad sam došao doma uzeo sam biciklu i otišao kod prijatelja, spustili smo se biciklama do jednog platoa . Efekti još nisu bili nikakvi , samo lagana suhoča u grlu.. Pojeo sam ostatak sjemenki.. Lagano smo se penjali do njegove kuče koja je u jednom malom selu više u zabiti. E tu su počeli prvi efekti , kako smo se vozili krošnje stabala su mi se počele mutiti, sjeli smo iznad njegove kuče na cestu ( efekti , sve ječi ). Nisam mogao na mobitelu pročitat koliko je sati i lagano sam mucao.
Bilo je negdje 8 i pol navečer, prošlo je oko 3 sata od veče doze u autobusu i oko 2 sata od druge.. prema nama se penje rođak od prijatelja kojeg prvi put vidim i pozdravlja nas, a ja cjelo vrijeme vidim trola sa toljagom. oni su pili pivo i pricali, ja sam cjelo vrjeme šutio i promatrao granje kako se njiše i u njemu vidio čudne ljudske face kako se smiju, na sve šta su me njih dvojica pitali ja bih nešto promrmljao a cjelo vrijeme sam mislio da im normalno odgovaram.. ( Pitam se šta je tom njegovom rođaku bilo u glavi za mene ) Spustili smo se do njegove kuče, prijatelj me je jedva nagovorio da otiđem kuči, no ja sam još sat vremena bio sam u njegovom dvorištu i pričao sa skupinom od 10 ljudi koji mi nisu odgovarali na ništa i to me je jako živciralo ( ti ljudi nisu ni postojali ) napokon sjedam na bicikl i spuštam se prema doma. no vidim jednog drugog prijatelja na cesti, bicikl sam bacio pored ceste. kad sam se okrenuo prijatelja vise nije bilo.. pješke krečem prema doma i pričam na mobitel, pomaknem ruku prema dole a mobitel mi samo isklizi iz ruke, ja ga pokusavam nac ali bezuspjesno, a mobitel mi je bio u đepu, cjelo vrijeme imam neke trzaje u nogama kao da valovi ptolaze cestom.. Nailazi moj stari sa motorom pita me di mi je bicikla, a ja mu promrmljam da su mi je uzeli 2 čovjeka iz garaže, Pito me sta mi je? i rekao da mi je bicikla na cesti i odvezao me je po nju.
Dosao sam doma, jedva popio gut vode i sjeo u sobu na krevet, pa se digao hodao po kuci, pa opet isto..
Oko 1 ujutro izlazim na balkon zapalit cigaru kuju ni nemam, pušim a ona se pretvori u papirić, silazim van i tražim je, al nje nema.. odlučio sam se malo prošetat, došao sam do kuče od bratića i vidio njega i prijatelje kako svi puše cigare u drvarnici.. kad sam ušao unutra nije ih bilo, izađem van oni vani, i samo me blijedo gledaju ( oči su im bile cijele crne ) kad sam ih pitao cigaru samo su se međusobno pogledali napravili dva koraka i nestali. zatim sam na štriku vidio čudnog tankog čovjeka s bradom kako visi i trese se, prilazim mu, ali to je bila majica.. vidim lika koga neznam stoi među cjepanicama i on mi daje cigaru York 100s. ja je palim uzimam 2 dima i cigara nestaje a upaljac mi ispadne iz ruke i propadne kroz pod.. Jako me je nervirako šta mi nitko od tih ljudi koji naravno nisu bili stvarni ne odgovara.. no iza crijepova vidim nekog suhog lika sa naramčastom kosom i pricam s njim, on je jedini pričao samnom i hodao pored mene, cijelo vrjeme mi je govorio da odem doma, al ja nisam htio otič. kad smo došli na cestu on je nestao. u daljini sam vidio čopor nečega nalik na gorili oko 5 njih kaho trče prema meni ( jako sam se preplašio ) no oni su stali i jedan se popeo na stup i micao glavom, tada sam potrčao doma , ušao u kuču i zaspao.. bilo je oko 3 sata .. Ovo su sve stvari kojih se dobro sječam, tog istog dana moj nepromišljeni prijatelj pojeo je 2 i pol čahure od jednom i završio 3 dana na psihijatriji, ja sam to saznao 2 dana poslje..
Ovo najmočnija biljka koju sam probao, i predlažem svima kojima se nemože utulit u glavu da je ne probavaju, da krenu od male doze lagano prema večoj dok ne dobiju željen efekt.. Ljudi pamet u glavu šta se ove biljke tiče, jer neki mulci misle da je to zabava i jedu njene sjemenke kako bi im bilo dobro i tu se dogodi najviše tragedija! Ova biljka dovodi do otrovanja i delirija a ne do nikakve nezaboravne zabave !!!