Inače uključen sam aktivno u prikupljanju potpisa i moram priznati da je ovo najzanimljiviji "posao" do sada. Na stranu što ova zemlja vrvi od pesimizma i ljudi koji se žale na sve i svašta, a kada imaju priliku sudjelovati u promjenama to odbijaju jer nemaju vremena, tvrde kako od toga neće biti ništa ili optužuju mlade aktiviste sa pitanjima "gdje smo bili prije 20 god.?". Ludost da je jednom projsčenom čovjeku teško izdvojiti minutu vremena i da barem na zakonski način sa svojim potpisom pokuša uz organizaciju sviju ostalih građana promjeniti nešto u ovoj državi.
Stvorili smo primjer kako aktivno uključiti građane u demookratske procese države te stvoriti priliku i mogućnost da se i nas pita. Vjerujem i uviđam da su mnogi ugodno iznenađeni što se stvorila jedna organizacija i pozitivna energija dobrih ljudi iz cijele države gdje se nastoji osvijestiti građane, trgnuti ih iz kolektivnog sna i ponuditi nadu mnogima koji su davno otpisali svaku mogućnost promjene. Bez obzira koji ishod ove akcije bio, energija koja je stvorena imati će buduće odjeke u društvu. Stvoreni su uvijeti buđenja svijesti. Unatoč svim naporima u ovom poslu, čak i direktnim napadima raznih nesvijesnih pojedinaca, upoznali smo pregršt divnih ljudi koji vam poprave svih prethodnih 100 negativnih komentara i napada! I sad mi recite da moć pozitive nije najlijepša stvar!?

Budite mi dobro i nedajte se! Budite ono što jeste, ne glumite! Volite se i ostanite pozitivni!