poskok1 je napisao/la:FSRE nije vise u funkciji slaba vajda od njih..
A sve ostalo i da se naruci je oko 20-25e.i to mora prvo da se uplati na racun ili preko kreditne.Opet bez garancije da ce da stignu na adresu a novac je nestao svakako..
Meni je stigao print za 14 dana bez problema. Ako vraćam im 5 nazad najmanje.
Pozz.Novi sam na forumu.Nadovezao bi se na FSRE,pred deset dana sam primio od njih pismo,znaci da jos funkcionira.Prvi put mi je pa imam hiljadu pitanja(dosta sam ih eliminirao ČITAJUČI sve uzduz i popreko),jos mi je nejasno SVIJETLO.IDEJA svaki kontejner svoju 12v lampicu 6500k 10 cm iznad.Dali je netko probao.
pa u biti ti je dovoljna jedna žarulja ako radiš sa više boxova, a stoje jedan do drugoga....a moš ju u tom slučaju postaviti i na pola metra....ma nije ni visina tolko bitna, bitno da imitira sunce i daje gljivama orjenatciju što je gore, a što dolje....što je dan i noć...
E to mi je dalo razmisljanja jer sam planirao kont... na kont...nemam mjesta za jedan do drugog.poklopci su žuti znaci u boji jel moraju bit skroz prozirni.unaprijed hvala.
izreži van na poklopcima malo veči kavdrat i na to mjesto stavi nešt prozirno, tipa pleksiglas, a kasnije možeš rotirati boxeve. 1,2,3 - 3,1,2 - 2,3,1....
koliko dana je potrebno da se micelj pocne kolonizirati?
"Možeš željeti koliko te volja, ali ako tvoja razina energije nije sukladna sa značenjem onoga što znaš, možeš se oprostiti sa svojim znanjem; ono ti nikada neće biti dostupno" - Don Juan
"Možeš željeti koliko te volja, ali ako tvoja razina energije nije sukladna sa značenjem onoga što znaš, možeš se oprostiti sa svojim znanjem; ono ti nikada neće biti dostupno" - Don Juan
Dali cu unistiti micelij ako ga "raskomadam" dok ga budem vadio iz staklenka tocnije kad cake-ovi budu kolonizirani upotpunosti?
Dal je to neko vec radio i ako je kak je to proslo, se moze tako "raskomadan" pomijesati sa npr. zemljom u box-su pa da se taj micelij rasiri fino po cijelom dnu tog box-a ???