"Možeš željeti koliko te volja, ali ako tvoja razina energije nije sukladna sa značenjem onoga što znaš, možeš se oprostiti sa svojim znanjem; ono ti nikada neće biti dostupno" - Don Juan
Mislio sam uzgoj da radim na razi ali nema je u mom gradu ni u jednoj zdravoj prehrambenoj radnji..Sta predlazete na cemu bi trebao odgajiti?
"Možeš željeti koliko te volja, ali ako tvoja razina energije nije sukladna sa značenjem onoga što znaš, možeš se oprostiti sa svojim znanjem; ono ti nikada neće biti dostupno" - Don Juan
Bolji ti je kukuruz definitivno.
Predpostavljam da ti je prvi uzgoj a kukuruzom su ti i manje sanse da nesto uprskas, s' obzirom da ga je teze raskuvati.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Ipak sam nabavio psenicu,treba mi expres lonac i cekam vermekulit to cu do sutra eventualno do prekosutra da slozim pa da pocnem polako ..
jeste ovo mi je prvi put i bas mi je cim da li cu da uradim sve kako treba..
Ok je ako nije svez, znaci ako je onako suv, bled i lagan onda je to to.
Mada slamu bi bilo bolje da odvojis i nju posebno namaces, jer ce slabo upiti vodu za vreme pasterizacije.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
nije suh jer je padala kisa ovig dana tako da je to sve gnjacavo. Bi li mogao recimo odvojiti 2-3 kila i staviti pored peci da sve to lipo posusi i onda sve smrviti i prosijati sa finim sitom da bude kao prasina pa naknadno ubaciti novu slamu u to ?
Da li je neophodna sterilizovana kupovna voda u kojoj rastvaram spore ili je bolje odraditi posao u expres loncu sa obicnom cesmovacom ??
vaše mišljenje o: ako bi umjesto normalne staklenke, ubacio spore u dosta malih staklenki i kasnije stavio na vermikulit sve staklenke zajedno, kako bi se to ponašalo s obzirom da je u svakoj staklenci svoj micelij? može li se to učiniti? jel probao tko? hvala