Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
TOOOOOOOOOO STRANICA JE PRORADILA NAPOKON!
Od sutra sam normalan,ako ne budem,pročitaj ponovno
Dobar info..hvala.
Imam pitanjce..totalni pocetnik ovdje..pun entuzijazma no bez iskustva, koji strain da narucim za sebe?
Imam pitanjce..totalni pocetnik ovdje..pun entuzijazma no bez iskustva, koji strain da narucim za sebe?
Uzmi Thai.
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
Nema ga nazalost..nabaci pogle na strain listu pa dodaj jos jedan prijedlog molim 
Ovo se doima zahvalnom gljivom
Twisted Coast - Psilocybe cubensis

Ovo se doima zahvalnom gljivom

Kakvu markicu moram zaljepiti na kovertu koju njima saljem?
I dali moram stavljati markicu na drugu kovertu sa svojom adresom na njoj ili to oni rade?
I dali moram stavljati markicu na drugu kovertu sa svojom adresom na njoj ili to oni rade?
oni ti budu zaljepili na tvoju kovertu, zato šalješ 1€, a koja vrijednost ide na njihovu -- ne znam, pitaj na pošti kad kupujueš kakva ide za amsterdam...bio si na prvoj strani ove teme?
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
Jedino blue meanie valja, duplo je jača od svih ostalih, vidim da je sad nemaju, jebiga trebaš pričekat da je opet dobiju.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- sumasumarum
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 6 puta
usluga je od uskoro 2€!!!! "Further more I like to announce that in the coming months the FSRE contribution for a print will be increased from 1,- Euro to 2,- Euro."
ali to je i dalje ok!
ja baš gledam što bi eventualno opet uzimao ali sve što ste spominjali nema dostupno.
ali to je i dalje ok!
ja baš gledam što bi eventualno opet uzimao ali sve što ste spominjali nema dostupno.
Further more I like to announce that in the coming months the FSRE contribution for a print will be increased from 1,- Euro to 2,- Euro
taman na vrijeme

bio no ne zelim pitati u posti nis, pa sam okuso srecu tu..zgoglat cubio si na prvoj strani ove teme?

Šta ima da pitas, odeš na šalter i daš pismo, oni te pitaju oš avionom ili preporučeno...ti se izjasniš i to je to...
Ako te i pita šta je unutra, kažeš čestitka i ćao...
Ako te i pita šta je unutra, kažeš čestitka i ćao...
Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".